Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.7°C23.6°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.3°C
4 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.0°C
6 BF 88%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C21.8°C
4 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.2°C19.1°C
0 BF 59%
Τέμπη / Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και ο δεύτερος σταθμάρχης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τέμπη / Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και ο δεύτερος σταθμάρχης

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη
INTIME/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΔΩΝΑΣ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε και ο δεύτερος σταθμάρχης Λάρισας, μετά τη σημερινή απολογία του σήμερα στον ειδικό εφέτη ανακριτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο σταθμάρχης εν λόγω καλείται να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα. Ο ίδιος για να αφεθεί ελεύθερος κατέβαλε εγγύηση 15.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο σταθμάρχης που πέρασε σήμερα από το γραφείο του ανακριτή είναι μόνιμος υπάλληλος του ΟΣΕ και πολύ πιο έμπειρος από τον 59χρονο σταθμάρχη ο οποίος έχει συλληφθεί.

Χθες, μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ο συμβασιούχος σταθμάρχης που είχε την απογευματινή βάρδια στον σταθμό της Λάρισας, την ημέρα που συνέβη το πολύνεκρο δυστύχημα.

Επίσης την Πέμπτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί η απολογία του επιθεωρητή κυκλοφορίας, ο οποίος αναμένεται να ισχυριστεί ότι είχε ζητήσει στη βάρδια, και μέχρι και τις 23:00 να υπάρχουν δύο άτομα. Η απολογία του επιθεωρητή θα γίνει με υπόμνημα 80 σελίδων.

Και οι τρεις σταθμάρχες κατηγορούνται για διατάραξη ασφάλειας των συγκοινωνιών σε βαθμό κακουργήματος, καθώς και για ανθρωποκτονίες και σωματικές βλάβες από αμέλεια κατά συρροή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL