Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C18.1°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.6°C16.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.4°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
9 °C
8.9°C14.6°C
0 BF 81%
Ηλιούπολη / Προφυλακίστηκε ο προπονητής Tae Kwo Do - Κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων αθλητριών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ηλιούπολη / Προφυλακίστηκε ο προπονητής Tae Kwo Do - Κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων αθλητριών

Προφυλακίστηκε ο προπονητής από την Ηλιούπολη
(Φωτογραφία αρχείου) UNSPLASH.COM

Με προφυλάκιση «επισφραγίζεται» η πολύωρη απολογία του 44χρονου προπονητή Tae Kwo Do από την Ηλιούπολη που κατηγορείται πως κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικες αθλήτριες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ίδιος δεν αποδέχεται την κατηγορία, δίνοντας την δική του εκδοχή στην ανακρίτρια αναφορικά με τις καταγγελίες από τις έξι αθλήτριες του.

Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις παρακάτω κατηγορίες που αφορούν το διάστημα 2009 με 2020: βιασμός κατά συρροή, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Η προφυλάκιση του 44χρονου κατηγορούμενου, απελευθερώνει την δυνατότητα να δοθεί εντολή, προκειμένου να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του. Έτσι, πιθανά θύματά του θα μπορέσουν να τον αναγνωρίσουν και να προσέλθουν στις αρχές.

Το κατηγορητήριο

Όλο το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί, συνιστά φρικαλεότητα. Οι έξι γυναίκες, τότε ανήλικες, κατήγγειλαν κάθε ειδεχθή πράξη στήνοντας ένα βαρύ κατηγορητήριο.

Παράλληλα, αποκαλυπτικός ήταν ο τρόπος που δρούσε, με «όπλο» την συναισθηματική χειραγώγηση και τον εκβιασμό, καταφέρνοντας έτσι να πράττει τα αδιανόητα.

Ο 44χρονος είχε πολύ συγκεκριμένο τρόπο δράσης για να πετυχαίνει τον σκοπό του, δεδομένο που συνάγεται από τις καταθέσεις που απαρτίζουν την δικογραφία.

Πώς δρούσε

Ο προπονητής επαινώντας τις ανήλικες αθλήτριες και μέσω «εξατομικευμένων» προπονήσεων, χειραγωγούσε τα ανήλικα θύματα και με εκβιασμό και πίεση ικανοποιούσε τους σκοπούς του, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και την σιωπή τους.

Μάλιστα, στις καταγγελίες περιλαμβάνεται ότι εκβίαζε τα κορίτσια πως εάν μιλήσουν θα αυτοκτονήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL