Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C23.6°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C22.5°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.9°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
21.0°C24.8°C
4 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.5°C
3 BF 40%
Ηλιούπολη / Ενώπιον του ανακριτή ο προπονητής τάε κβον ντο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ηλιούπολη / Ενώπιον του ανακριτή ο προπονητής τάε κβον ντο

Προπονητής
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο 44χρονος προπονητής Tae Kwon Do που επί 11 έτη πως εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, προσέγγιζε ανήλικα κορίτσια ηλικίας 12 με 16 ετών

Σε βάρος του ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο προπονητής συνελήφθη την Τρίτη (21/3) στην Ηλιούπολη, μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του, ύστερα από έρευνα στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης.

«Δικαίωση για τα κορίτσια είναι η τιμωρία αυτού του ανθρώπου. Και όταν λέμε τιμωρία εννοούμε τιμωρία για αυτά που έχει κάνει και φυσικά προστασία για να μην υπάρξουν άλλα θύματα» δήλωσε ο δικηγόρος εκ των θυμάτων, Αντώνης Πεπελάσης.

Όσο περνούν οι μέρες ανοίγουν στόματα στη γειτονιά του 44χρονου, ανέφερε η ΕΡΤ.

«Κάποιες φίλες μου είχαν ξεκινήσει πολεμικές τέχνης στη συγκεκριμένη σχολή, ωστόσο, επειδή είδαν κάποια περίεργα συμβάντα απέφυγαν να συνεχίσουν τη συνεργασίας τους με αυτόν τον προπονητή (…) Είχαν ψάξει να βρουν μία αφορμή για να κάνουν καταγγελία αλλά δεν βρήκαν κάποια αφορμή» λέει κάτοικος της περιοχής όπου διατηρούσε τη σχολή πολεμικών τεχνών.

«Τα κορίτσια πήγαιναν εκεί από την ηλικία των 8 ετών. Ουσιαστικά μεγάλωσαν μέσα σε αυτό το περιβάλλον (…) Ο δράστης είχε την ευφυία να αναπτύσσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τα κορίτσια, ήταν αυτό που λέμε πέραν πάσης υποψίας» δηλώνει η κ. Μαρλιν Κουση δικηγόρος θυμάτων.

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν και οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του προπονητή, καθώς συγγενικά πρόσωπα της πρώην συζύγου του κάνουν λόγο για ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο οποίο πρωταγωνιστεί ο 44χρονος. Πρόκειται για αλλεπάλληλες καταγγελίες της πρώην συζύγου του, η οποία φέρεται να έχει ξυλοκοπηθεί από το 2018 μέχρι το 2020 από τον 44χρονο και όπως η ίδια είχε υποστηρίξει το 2020, όταν αυτή του ζήτησε να φύγει από το σπίτι στο οποίο διέμεναν πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα ο 44χρονος, μπήκε μέσα στο σπίτι και αφού την ξυλοφόρτωσε στη συνέχεια την απείλησε με το όπλο ότι θα την σκοτώσει και εν τέλει ανέβηκε πάνω στην ταράτσα του σπιτιού και απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL