Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.1°C17.3°C
3 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
11.3°C14.6°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.5°C14.4°C
3 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.3°C15.2°C
2 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
10.4°C10.4°C
1 BF 74%
Νέα Σμύρνη / Βίντεο από την διάσωση των εγκλωβισμένων από την φωτιά στο εστιατόριο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέα Σμύρνη / Βίντεο από την διάσωση των εγκλωβισμένων από την φωτιά στο εστιατόριο

Νέα Σμύρνη
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ένα βίντεο βγήκε στο φως της δημοσιότητας από την ΕΛΑΣ που δείχνει την διαδικασία διάσωσης και τον απεγκλωβισμό ατόμων από τις δυνάμεις της αστυνομίας, στην μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη.

Υπενθυμίζουμε, ότι την φωτιά αντιλήφθηκε εργαζόμενος στην καθαριότητα του εστιατορίου, ο οποίος άκουσε μια έκρηξη εντός του καταστήματος και κατόπιν τα τζάμια που έσπαγαν. Όπως είπε ο αυτόπτης «μάρτυρας», άγνωστοι δράστες έσπασαν την τζαμαρία και μετά πέταξαν εύφλεκτο υλικό και στη συνέχεια φωτοβολίδα.

Το θετικό, είναι ότι σε όλο το πανικό που επικράτησε μετά την έκρηξη και την φωτιά, δεν υπήρξε κάποιος που να τραυματίστηκε σοβαρά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πίσω από την εμπρηστική επίθεση στο εστιατόριο εξετάζεται το ενδεχόμενο να κρύβονται κυκλώματα της νύχτας.

Συγκεκριμένα την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ ως πολύ κρίσιμη αξιολογείται η μαρτυρία υπαλλήλου καθαριότητας του εστιατορίου από όπου ξεκίνησε η φωτιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL