Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C17.4°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
11.3°C15.6°C
3 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
3 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.4°C16.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
11 °C
11.0°C11.0°C
1 BF 72%
Εφετείο Αθηνών / Συγκλονιστική μαρτυρία για την αιματηρή επίθεση - «Θύμισε την υπόθεση Καμπανού»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εφετείο Αθηνών / Συγκλονιστική μαρτυρία για την αιματηρή επίθεση - «Θύμισε την υπόθεση Καμπανού»

Περιπολικό της αστυνομίας έξω από τον Άρειο Πάγο
INTIME/ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ

Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας της αιματηρής επίθεσης, έξω από το Εφετείο το πρωί της Τετάρτης, ο οποίος περιγράφοντας όσα είδε ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «κατευθείαν μου θύμισε την υπόθεση Άλκη Καμπανού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Βρισκόμουν μπροστά στα σκαλιά του Εφετείου και ξαφνικά δύο άνθρωποι δέχθηκαν επίθεση από 15 άτομα περίπου, που είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους με τις κουκούλες των μπουφάν για να μην γίνουν αντιληπτοί. Στόχευσαν το ένα θύμα. Του επιτέθηκαν με μπουνιές, κλωτσιές και κράνη που κρατούσαν. Ενστικτωδώς γύρισα κατευθείαν στην κλούβα των ΜΑΤ και τους φώναξα “χτυπάν έναν άνθρωπο”», αναφέρει ο ίδιος.

Ο αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ότι «μέχρι να γυρίσω να κοιτάξω στη μεριά του θύματος, τον είχαν μαχαιρώσει στον μηρό, έτρεχε πίδακας το αίμα και κατευθείαν μου θύμισε την υπόθεση Άλκη Καμπανού».

«Με το που έγινε η επίθεση αυτή, κατέβηκαν τα ΜΑΤ και είδαν το αίμα να τρέχει, χρησιμοποίησαν κρότου – λάμψης. Τράπηκαν σε φυγή οι επιτιθέμενοι. Οι αστυνομικοί τους κυνήγησαν λίγο αλλά είδα ότι διέφυγαν» ανέφερε για τους δράστες της επίθεσης.

Καταλήγοντας, περιέγραψε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το θύμα της επίθεσης το οποίο ήταν ξαπλωμένο στο πεζοδρόμιο. «Έτρεχε το αίμα ποτάμι από το πλάι του ποδιού του, του το έδεσαν θαμώνες καφετέριας και ένα φιλικό του πρόσωπο τον πήρε στο αμάξι και τον πήγε στο νοσοκομείο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Αναφορικά με τα κίνητρα της επίθεσης ο ίδιος σημείωσε ότι η αστυνομία τους ενημέρωσε ότι την ώρα της επίθεσης βρισκόταν σε εξέλιξη δίκη που αφορούσε σε περιστατικό οπαδικής βίας και εικάζουν ότι υπάρχει σύνδεση.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα τα οποία εντοπίστηκαν μέσα σε αυτοκίνητο στη γύρω περιοχή. Σημειώνεται ότι με βάση την ανακοίνωση της αστυνομίας, κατά τον έλεγχο εντός του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοντάρια, κουκούλες και άλλα αντικείμενα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL