Live τώρα    
Τέμπη / Παραδόθηκαν τα πορίσματα - Ποιοι βρίσκονται στο επίκεντρο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τέμπη / Παραδόθηκαν τα πορίσματα - Ποιοι βρίσκονται στο επίκεντρο

Τζιπ της αστυνομίας στο δυστύχμα στα Τέμπη
EUROKINISSI/ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ

Το πόρισμα για την τραγωδία στα Τέμπη κατέθεσαν στις αρμόδιες ανακριτικές αρχές, οι δύο δικαστικοί πραγματογνώμονες που ορίστηκαν από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Λάρισας Απόστολο Τζαμαλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πορίσματα, τα οποία αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια και τους υπεύθυνους του πολύνεκρου δυστυχήματος, είναι πολυσέλιδα, εμπεριέχουν κρίσιμα στοιχεία και βρίσκονται στα χέρια της ανακρίτριας.

Παράλληλα οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ εξετάζεται το ενδεχόμενο να ασκηθούν ποινικές διώξεις κατά του επιθεωρητή που ανέθεσε στον 59χρονο σταθμάρχη νυχτερινή βάρδια, λόγω της μικρής εμπειρίας του, καθώς και κατά του σταθμάρχη της προηγούμενης βάρδιας, ο οποίος φέρεται να έφυγε νωρίτερα από τη λήξη της βάρδιάς του.

Επιπλέον πληροφορίες μου μεταδίδει η «Καθημερινή» αναφέρουν ότι ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα, δεν επικοινώνησε με τον σταθμάρχη της Λάρισας στο ραδιοτηλέφωνο, καθώς τέτοιες κλήσεις δεν έχουν καταγραφεί και εξετάζεται το κινητό του 59χρονου σταθμάρχη.

Τέλος, την Παρασκευή έχει οριστεί η σύγκλιση της Ολομέλειας των Εφετών της Λάρισας, προκειμένου να επιλέξουν τους δύο εφέτες ανακριτές που θα κάνουν τις έρευνες μετά την πρωτοβουλία αναβάθμισης των ερευνών, που έγινε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας Σταμάτη Δασκαλόπουλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0