Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.0°C21.2°C
3 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.8°C19.5°C
1 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C20.0°C
0 BF 62%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.2°C19.9°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.4°C18.4°C
2 BF 48%
Νέα Ιωνία / Πού στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την δολοφονία σε καφετέρια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέα Ιωνία / Πού στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την δολοφονία σε καφετέρια

Η καφετέρια στη Νέα Ιωνία όπου έπεσαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να πεθάνει 39χρονος υδραυλικός
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Τους δράστες του αιματηρού περιστατικού που σημειώθηκε σε καφετέρια με ναργιλέδες στη Νέα Ιωνία, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 39χρονος υδραυλικός, αναζητά η ΕΛΑΣ.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει το πολυτελές μαύρο τζιπ που εγκατέλειψαν στο σημείο, κατά την διαφυγή τους και το οποίο ήταν νοικιασμένο, σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ.  Παράληλλα, εντοπίστηκε στου Γκύζη το όχημα με το οποίο διέφυγαν μετά το αιματηρό συμβάν. Το όχημα φέρεται να είναι κλεμμένο και είναι Μερσεντές τύπου τζιπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι έρευνες στρέφονται, σε συμμορία κακοποιών, που δραστηριοποιούνται κυρίως στη διακίνηση ναρκωτικών και την προστασία καταστημάτων.

Το επεισόδιο, βάσει των ίδιων πληροφοριών, σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν μία παρέα επτά ατόμων που κάθονταν στην καφετέρια, άρχισαν ξαφνικά να διαπληκτίζονται μεταξύ τους. Μετά από λίγα λεπτά, ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί μέσα στην καφετέρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 39χρονος, ο οποίος, καθόταν σε κοντινό τραπέζι και παρακολουθούσε έναν αγώνα ποδοσφαίρου στην τηλεόραση του καταστήματος. 

Ο άντρας βρέθηκε στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή, αφού ο ίδιος δεν είχε σχέση με την συγκεκριμένη παρέα, ενώ φαίνεται να μην είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Το θύμα διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή, δύο ώρες αργότερα.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην καφετέρια βρήκαν εννέα κάλυκες, ενώ τώρα έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

«Ξαφνικά άκουσα μια πιστολιά. Βγήκα στο μπαλκόνι και είδα και τις υπόλοιπες τουφεκιές μέσα στο μαγαζί και κόσμο να τρέχει πανικόβλητος αριστερά και δεξιά από όλες τις πόρτες, άνθρωποι να πέφτουνε μέσ’ στην άσφαλτο κάτω. Ένας πανικός» είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο Open.

Ένας δεύτερος αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε: «Είδα άλλο ένα τζιπ ασημένιο, Mercedes το οποίο έφυγε τρέχοντας. Δεν προλάβαινες να δεις πινακίδες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL