Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
16.5°C20.4°C
4 BF 64%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.0°C21.6°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.0°C21.0°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
18 °C
16.1°C19.1°C
6 BF 73%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.9°C19.1°C
0 BF 72%
Βιασμός 12χρονης – Κολωνός / Τι λέει το στέλεχος της γαλάζιας παράταξης Πατούλη που κατηγορείται για παιδoβιασμό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βιασμός 12χρονης – Κολωνός / Τι λέει το στέλεχος της γαλάζιας παράταξης Πατούλη που κατηγορείται για παιδoβιασμό

ΝΤΟΒΑΣ - ΠΑΤΟΥΛΗΣ
photo/facebook/Φίλιππος Ντόβας

Ο Φίλιππος Ντόβας, οδοντοτεχνίτης, πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου και υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές, είναι ένα ακόμα από τα νέα πρόσωπα που αναγνώρισε ως παιδοβιαστή η 12χρονη και ταυτοποίησαν οι αστυνομικοί.

Το στέλεχος της γαλάζιας  περιφερειακής παράταξης Πατούλη επέλεξε να δώσει συνέντευξη με το ονοματεπώνυμό του και γι΄αυτό το λόγο το avgi.gr, αναφέρει το όνομά του καθώς ήταν δική του επιλογή οι επώνυμες δηλώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 12χρονη σε κατάθεσή της έχει αναγνωρίσει τον Ντάβο και ανέφερε ότι ο προφυλακισμένος Μίχος την πήγαινε στο εργαστήριο του οδοντοτεχνίτη όπου και την βίαζε. Ο Φίλιππος Ντάβος, μιλώντας στο OPEN, παραδέχθηκε ότι γνώριζε τη 12χρονη και την οικογένειά της καθώς είναι γείτονες ενώ υποστήριξε ότι έδινε στο κοριτσάκι χαρτζιλίκι 2-3 ευρώ ενώ κάποτε η μητέρα του παιδιού του είχε ζητήσει 20 ευρώ γιατί είχε μεγάλη ανάγκη.

Μάλιστα, εμφανίστηκε ως προστάτης της 12χρονης καθώς όπως υποστήριξε τη συμβούλευε να προσέχει γιατί η περιοχή έχει μεγάλη παραβατικότητα.

Το στέλεχος της παράταξης Πατούλη, σε ερώτηση για ποιο λόγο να εμπλακεί τώρα το όνομά του, υποστήριξε πως «Ότι συμβαίνει αυτή τη στιγμή και μάλιστα προεκλογικά εμένα με βάζει σε υποψίες δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω», ενώ ανέφερε ότι έχει απομακρυνθεί από την παράταξη του Πατούλη.

Αναφερόμενος στον ήδη προφυλακισμένο Μίχο, τον φερόμενο ως εγκέφαλο του κυκλώματος παιδοβιαστών, υποστήριξε ότι: «έχω να του μιλήσω από το 2019 όταν δεν μου φέρθηκε όπως έπρεπε στον προεκλογικό μου αγώνα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL