Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.5°C16.8°C
2 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.5°C15.8°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.0°C14.3°C
2 BF 81%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
16 °C
14.9°C17.1°C
6 BF 73%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
9 °C
8.9°C12.3°C
0 BF 100%
Βιασμός 12χρονης - Κολωνός / «Περιμένουμε και άλλες συλλήψεις, έχει κάνει τις αναγνωρίσεις»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βιασμός 12χρονης - Κολωνός / «Περιμένουμε και άλλες συλλήψεις, έχει κάνει τις αναγνωρίσεις»

παιδί σεξουαλική κακοποίηση κορίτσι
(pixabay.com)

Για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας και παιδοβιασμών στον Κολωνό μίλησε στο Action24 ο δικηγόρος της οικογένειας Απόστολος Λύτρας.

«Πράγματι περιμένουμε και άλλες συλλήψεις, η 12χρονη έχει κάνει τις αναγνωρίσεις, πιστεύω ότι θα κληθεί ξανά, κάποια στιγμή, να αναγνωρίσει και άλλα άτομα, οι πληροφορίες μου αυτό λένε ... Δεν γνωρίζω αν έχει αναγνωρίσει 5, 7, ή 9, αλλά γνωρίζω ότι έχει αναγνωρίσει άτομα. Από πληροφορίες που έχω και στο μέλλον θα κληθεί να αναγνωρίσει άτομα», είπε ο κ. Λύτρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απέφυγε παράλληλα να αναφερθεί λεπτομερώς στην περίπτωση του πρώην διαιτητή και υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου στις προηγούμενες εκλογές, εκτός του ότι επιβεβαίωσε πως «τον έχει αναγνωρίσει η 12χρονη, ότι είχε έρθει σε επαφή μαζί της ... δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω, αν η εμπλοκή του προκύπτει και από άλλα στοιχεία. Αυτό που ξέρω είναι ότι μέσω της κατάθεσης η 12χρονη έχει αναγνωρίσει τον συγκεκριμένο».

Σχολιάζοντας ότι και αυτός ο εμπλεκόμενος διατηρούσε χώρο (ως οδοντοτεχνίτης στο επάγγελμα) κοντά στο κατάστημα του φερόμενου ως εγκεφάλου του κυκλώματος Ηλία Μίχου στον Κολωνό, όπως και ο γιατρός που επίσης εμπλέκεται, ο κ. Λύτρας είπε ότι «οι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν το συγκεκριμένο έγκλημα, μέσω κάποιου θα ψάξουν κάποιο ανήλικο άτομο. Στην προκειμένη περίπτωση, από αυτά που γνωρίζουμε, μέσω του Μίχου γινόταν αυτή η διαδικασία. Ή αυτοί απευθύνονταν στον Μίχο ή ο Μίχος προφανώς το είχε συζητήσει με κάποιους που γνώριζε ... πράγματι, είναι κοντά στη γειτονιά, όλοι ... Ο Μίχος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της μητέρας, το παιδί ήταν στο κατάστημα του Μίχου και γενικά στη γειτονιά μόνο του, 5-6 ώρες την ημέρα. Εκμεταλλευόμενος όλα αυτά ο Μίχος έκανε αυτές τις πράξεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL