Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
17.5°C20.9°C
1 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.4°C20.5°C
1 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.0°C18.3°C
2 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
18.8°C21.8°C
5 BF 36%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
20.9°C20.9°C
2 BF 40%
Συνδικάτο ΟΤΑ / Δεν μας δέχτηκε ο διοικητής ΣΕΠΕ γιατί ήθελε να διακοσμήσει τα νέα γραφεία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συνδικάτο ΟΤΑ / Δεν μας δέχτηκε ο διοικητής ΣΕΠΕ γιατί ήθελε να διακοσμήσει τα νέα γραφεία

Ο Γιώργος Τζιλιβάκης
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Την άρνηση του Διοικητή του ΣΕΠΕ, Γιώργου Τζιλιβάκη, να τους δεχτεί σε επίσημη συνάντηση, καταγγέλλει το Συνδικάτο ΟΤΑ, την ώρα που τις τελευταίες 10 ημέρες ο κλάδος μετράει τρία σοβαρά εργατικά ατυχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση όταν το Συνδικάτο ΟΤΑ ζήτησε συνάντηση με τον Διοικητή του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, το οποίο πλέον έχει μετατραπεί σε Ανεξάρτητη Αρχή, για την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, έλαβε την απάντηση ότι «ο διοικητής αδυνατεί να μας δει γιατί θα φτιάχνει τα νέα γραφεία των επιθεωρήσεων εργασίας».

«Για τον Διοικητή του ΣΕΠΕ φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερη αξία η διακόσμηση των γραφείων από το να απολογηθεί για την απουσία του ΣΕΠΕ από τους χώρους δουλειάς» σχολιάζει το Συνδικάτο ΟΤΑ προσθέτοντας ότι «είναι ξεκάθαρο ότι ο Διοικητής του ΣΕΠΕ δεν έχει να μας πει και πολλά, αφού είναι απών όλα αυτά τα χρόνια. Και ας έχουμε στο κλάδο 64 νεκρούς και χιλιάδες σακατεμένους».

Καταλήγοντας, η ίδια ανακοίνωση αναφερόμενη στον κ. Τζιλιβάκη, σημειώνει ότι «προσπαθεί να μας αποφύγει, όπως η κυβέρνηση έτσι και αυτός προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες του».

«Τον ενημερώνουμε ότι εμείς θα πάμε στο γραφείο του την ερχόμενη Τρίτη στις 12 το μεσημέρι και ας φροντίσει να τακτοποιήσει τις δουλειές του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδικάτου ΟΤΑ:

«Μόνο το τελευταίο δεκαήμερο ο κλάδος μετράει επίσημα τρία σοβαρά εργατικά ατυχήματα. Παράλληλα οι συνθήκες στα αμαξοστάσια παραμένουν άθλιες.

Στο πλαίσιο αυτό το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ζήτησε συνάντηση με τον Διοικητή του ΣΕΠΕ για την ερχομένη Τρίτη στις 31 Ιανουαρίου.

Η απάντηση που πήραμε από τη γραμματεία ήταν ότι « Ο διοικητής αδυνατεί να μας δει γιατί θα φτιάχνει τα νέα γραφεία των επιθεωρήσεων εργασίας». 

Καταγγέλλουμε τη στάση του. Για τον Διοικητή του ΣΕΠΕ φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερη αξία η διακόσμηση των γραφείων από το να απολογηθεί για την απουσία του ΣΕΠΕ από τους χώρους δουλειάς. Να τον χαίρονται.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Διοικητής του ΣΕΠΕ δεν έχει να μας πει και πολλά, αφού είναι απών όλα αυτά τα χρόνια. Και ας έχουμε στο κλάδο 64 νεκρούς και χιλιάδες σακατεμένους. Προσπαθεί να μας αποφύγει, όπως η κυβέρνηση έτσι και αυτός προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες του.

Τον ενημερώνουμε ότι εμείς θα πάμε στο γραφείο του την ερχόμενη Τρίτη στις 12 το μεσημέρι και ας φροντίσει να τακτοποιήσει τις δουλειές του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL