Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.9°C26.6°C
3 BF 35%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.7°C25.3°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C22.7°C
3 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.8°C24.4°C
5 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.4°C24.9°C
3 BF 31%
Χαριλάου Τρικούπη / Υποχώρησε καπάκι της ΕΥΔΑΠ και «κατάπιε» γυναίκα (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χαριλάου Τρικούπη / Υποχώρησε καπάκι της ΕΥΔΑΠ και «κατάπιε» γυναίκα (βίντεο)

screenshot

Η κακοτεχνία και όχι η κακοκαιρία ευθύνεται για το γεγονός ότι στην «καρδιά» της Αθήνας, επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη, μια γυναίκα κινδύνευσε σοβαρά όταν «εξαφανίστηκε» το καπάκι της ΕΥΔΑΠ και την «κατάπιε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως περιέγραψε η γυναίκα που υπέστη διάστρεμμα στο Mega, καθώς έφευγε από τη δουλειά της και περπατούσε στο πεζοδρόμιο με ένα φίλο της άνοιξε το καπάκι της ΕΥΔΑΠ και έπεσε μέσα. Ευτυχώς ο φίλος της αντέδρασε άμεσα και κατάφερε να την βγάλει από την τρύπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Χαριλάου Τρικούπη, κατήγγειλε η γυναίκα, γίνονται έργα χωρίς να υπάρχει σήμανση και προστασία των πολιτών. Μάλιστα, σχολιάζοντας τα σημερινά πλάνα (27/1) που παρουσίασε το κανάλι, υπογράμμισε ότι η σήμανση για τα έργα που γίνονται στο σημείο τοποθετήθηκε μετά το ατύχημα που είχε. 

«Δεν ξέρω εάν το καπάκι έπεσε από τα νερά της βροχής ή από τις πρόχειρες εργασίες που γίνονται στη Χαριλάου Τρικούπη καθώς είδα ότι είχε πέσει και το οδόστρωμα σε άλλο σημείο». Και κατέληξε λέγοντας ότι υπάρχει έλλειψη ευθυνών και για την Αθήνα δεν αρκούν μόνο τα έργα βιτρίνας που κάνει ο δήμος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL