Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.2°C22.4°C
2 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.0°C
3 BF 88%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
19.4°C25.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
29 °C
26.1°C28.8°C
5 BF 30%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.9°C19.1°C
4 BF 88%
Καλαμάτα / Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών για την άγρια δολοφονία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καλαμάτα / Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών για την άγρια δολοφονία

Αστυνομικός στην Καλαμάτα
EUROKINISSI

Το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών σχετικά με υποθέσεις ναρκωτικών, εξετάζουν οι αρχές αναφορικά με την δολοφονία 47χρονου στην Καλαμάτα το πρωί της Παρασκευής.

Η δολοφονική επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί στο κέντρο της Καλαμάτας στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν μάλιστα ότι οι δράστες αρχικά ξυλοκόπησαν το θύμα και στη συνέχεια το πυροβόλησαν.

https://www.youtube.com/watch?v=YETK7O4JxEQ

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δράστες έκλεισε το δρόμο στη μηχανή που οδηγούσε ο 47χρονος και δύο άτομα αφού βγήκαν από το αυτοκίνητο επιτέθηκαν στον άνδρα χτυπώντας τον. Ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και πυροβόλησε. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο όχημά τους και τράπηκαν σε φυγή.

EUROKINISSI

Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας σε κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο λίγο αργότερα, κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβαλλόταν, κατέληξε.

EUROKINISSI

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο των δραστών εντοπίστηκε αργά το απόγευμα σε παραλιακή περιοχή κοντά στο σημείο της δολοφονίας. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ αναζητείται υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL