Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.6°C17.3°C
3 BF 67%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.0°C
1 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.4°C17.0°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.1°C17.8°C
4 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.5°C14.0°C
0 BF 87%
Βαγγέλης Σταθόπουλος / Αθωώθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βαγγέλης Σταθόπουλος / Αθωώθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων

photo eurokinissi

Ομόφωνα αθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε  από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ο Βαγγέλης Σταθόπουλος, ο οποίος  είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 19 χρόνια φυλακή. Την είδηση μετέφερε με ανάρτησή του ο δικηγόρος του, Θανάσης Καμπαγιάννης.


Ο Σταθόπουλος αντιμετώπιζε την κατηγορία της κλοπής και της συγκρότησης και ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση παρά τους μάρτυρες που κατέθεσαν ότι βρισκόταν χιλιόμετρα μακριά από την περιοχή του Χολαργού που είχε γίνει η κλοπή.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη αναφορικά με το αδίκημα της συγκρότησης και ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση για διακεκριμένη οπλοκατοχή κατ' εξακολούθηση κατά μόνας, για κλοπή κατ' εξακολούθηση και παράνομη οπλοκατοχή. Ο κατηγορούμενος αθωώθηκε για την κατοχή των όπλων που δεν εμπίπτουν στο 187Α.

Ο Διονύσης Μπάκας κρίθηκε ένοχος για συνεργεία σε πράξη διακεκριμένης οπλοκατοχής χωρίς όμως την επιβαρυντική περίσταση της τρομοκρατικής πράξης και της παράνομης οπλοκατοχής κατ' εξακολούθηση μόνο για τα όπλα που βρέθηκαν στον Χολαργό, αλλά αθώος για τις υπόλοιπες πράξεις που του αποδίδονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL