Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.2°C21.2°C
2 BF 67%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
13 °C
11.3°C14.5°C
1 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
17.7°C22.0°C
6 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
26 °C
23.3°C25.8°C
5 BF 29%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.9°C13.5°C
3 BF 100%
Ομαδικός βιασμός 15χρονου / Ελεύθερη υπό όρους η 14χρονη κατηγορούμενη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ομαδικός βιασμός 15χρονου / Ελεύθερη υπό όρους η 14χρονη κατηγορούμενη

Αυτοκίνητο έξω από σπίτι
EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ελεύθερη, υπό τον όρο παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό, αφέθηκε μετά την απολογία της η 14χρονη κατηγορούμενη στην υπόθεση ομαδικού βιασμού 15χρονου στο Ίλιον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες, αποδεχόμενη μόνο ότι σε ένα από τα δύο περιστατικά που καταγγέλλει το θύμα, βρισκόταν μεν στον χώρο, αλλά δεν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε.

«Η εντολέας μου διατείνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό το περιστατικό. Ήταν παρούσα, αλλά λόγω της συμπλοκής των ατόμων δεν μπορούσε να διακρίνει τι ακριβώς έγινε» δήλωσε ο συνήγορος της 14χρονης, Μάρκος Τσιώγκας προσθέτοντας ότι η ίδια «δεν είχε βίντεο στην κατοχή της, ούτε ήξερε για την ύπαρξη βίντεο».

Πρόκειται για την ένατη απολογία εμπλεκόμενου ατόμου, στη σοκαριστική υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι η 14χρονη έχει κατονομαστεί από το 15χρονο θύμα ότι ήταν παρούσα και παρακολουθούσε όσα συνέβαιναν μία από τις φορές που το αγόρι βασανίστηκε. Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, που επικαλείται το ΑΜΠΕ, η 14χρονη έχει σχέση με έναν εκ των ανηλίκων που έχει οδηγηθεί στην φυλακή για την υπόθεση.

Για την υπόθεση έχουν οδηγηθεί στη φυλακή συνολικά έξι ανήλικοι ηλικίας 15 έως 17 ετών. Τρεις κατηγορούμενοι συμπεριλαμβανομένη και της 14χρονης που απολογήθηκε σήμερα, κρίθηκε από την Ανακρίτρια και τον Εισαγγελέα ότι μπορούν αν αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, άλλος ένας εμπλεκόμενος ανήλικος, 15 ετών, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αρνούμενος ότι ήταν παρών ή ότι γνώριζε οτιδήποτε για τα καταγγελλόμενα περιστατικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL