Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
Ίλιον / «Πειραματιζόμασταν» λέει ο ένας κατηγορούμενος για τον βιασμό του 15χρονου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ίλιον / «Πειραματιζόμασταν» λέει ο ένας κατηγορούμενος για τον βιασμό του 15χρονου

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τρεις από τους έξι συλληφθέντες που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό ενός 15χρονου στο Ίλιον, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Αρχές εξετάζουν τον ρόλο και τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών στην υπόθεση.

Τα κορίτσια φέρονται να μην συμμετείχαν στον ομαδικό βιασμό, ωστόσο πιθανολογείται ότι διακινούσαν στα σχολεία τα βίντεο που τραβούσαν οι κατηγορούμενοι, ενώ όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για τρεις 15χρονες και μία 14χρονη.

«Πειραματιζόμασταν ερωτικά»

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ένας από τους ανήλικους συλληφθέντες είπε στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή: «Δεν τον βίασα. Όλοι συμμετείχαμε στις πράξεις. Πειραματιζόμασταν ερωτικά. Ο ένας το έκανε στον άλλο. Αμέσως πριν και αμέσως μετά τη σκηνή που έχει καταγραφεί στο βίντεο, ο [...] είχε κάνει το ίδιο σε εμένα».

Υπενθυμίζεται ότι από τους έξι συλληφθέντες, οι τρεις κρίθηκαν προφυλακιστέοι, οι δύο πήραν νέα προθεσμία για να απολογηθούν και ένας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Από την πλευρά του, ο πατέρας ενός εκ των κατηγορούμενων μίλησε το Σάββατο στο STAR και τόνισε: «Μου λέει "μπαμπά, δεν έχω κάνει τίποτα", πως δεν τον έχει πειράξει καθόλου (σ.σ. τον 15χρονο). Οι άλλοι δεν ξέρω. Είμαι τόσο σοκαρισμένος με αυτό που γίνεται. Αυτό που έχει συμβεί, να μην ξανασυμβεί σε κανένα παιδί. Λυπάμαι, λυπάμαι, λυπάμαι. Όχι εκατό και χίλια… εκατομμύρια. Δισεκατομμύρια, να μην συμβεί σε καμία οικογένεια σε όλο τον κόσμο. Εγώ πρώτα από όλα λυπάμαι για το παιδί, αλλά και για τον γιο μου. Εντάξει, γιος μου είναι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL