Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.2°C22.9°C
3 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
14 °C
11.3°C16.6°C
1 BF 88%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.8°C28.2°C
6 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
28 °C
26.1°C27.8°C
6 BF 26%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.0°C
4 BF 94%
Ομαδικός βιασμός 15χρονου / Προφυλακιστέοι ακόμα δύο ανήλικοι - Σοκαριστικά τα βίντεο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ομαδικός βιασμός 15χρονου / Προφυλακιστέοι ακόμα δύο ανήλικοι - Σοκαριστικά τα βίντεο

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
(EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ)

Στη φυλακή θα βρεθούν ακόμα δύο ανήλικοι κατηγορούμενοι για τη δυσώδη υπόθεση του ομαδικού συστηματικού βιασμού 15χρονου συνομήλικου τους, στον Ίλιον.

Συνολικά για την υπόθεση συνελήφθησαν έξι άτομα, ενώ μέχρι τώρα έχουν προφυλακιστεί πέντε, ένας ανήλικος είναι εκτός με περιοριστικούς όρους, καθώς δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μαθητές φέρονται να παραδέχτηκαν τις σεξουαλικές πράξεις, αλλά χωρίς χρήση βίας.

Την ίδια ώρα, οι αρχές αναμένεται να εκδώσουν ένταλμα σύλληψης για ακόμα δυο αγόρια, 15 και 16 ετών, ενώ ένας ανήλικος εκτιμάται ότι έχει διαφύγει στην Αλβανία, τόπο καταγωγής του.

Το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζουν είναι ιδιαίτερα βαρύ και δυσώδες καθώς φέρονται να δρούσαν ως εγκληματική ομάδα ενώ τραβούσαν και διακινούσαν βίντεο με τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Οι αρχές εξετάζουν παράλληλα και τον ρόλο τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών και συγκεκριμένα  για τρεις 15χρονες και μία 14χρονη, οι οποίες με βάση την κατάθεση του 15χρονου βρίσκονταν μπροστά τη στιγμή του ομαδικού βιασμού του και της καταγραφής του σε βίντεο από κινητά τηλέφωνα. Τα ανήλικα κορίτσια αναμένεται να εξεταστούν καθώς δεν φαίνεται να έκαναν τίποτα προκειμένου να αποτρέψουν τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου.

Ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων παρουσίασε και την εκδοχή των οπαδικών διαφορών με τις αρχές να έχουν στα χέρια τους δύο βίντεο που είχαν καταγράψει οι ανήλικοι. Αυτός ο οποίος τραβάει το βίντεο φέρεται να λέει μία φράση η οποία παραπέμπει σε συμπλοκή μεταξύ οπαδών που είχε γίνει πριν από δύο χρόνια και φέρεται να είχε επιβληθεί «τιμωρία» από οπαδούς άλλης ομάδας με ομαδικό βιασμό.

Να σημειωθεί ότι τρεις ανήλικοι έχουν ήδη προφυλακιστεί και ένας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μαθητές φέρονται να παραδέχτηκαν σεξουαλικές πράξεις, αλλά χωρίς χρήση βίας. 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL