Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.7°C23.0°C
2 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.8°C
3 BF 84%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
5 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
29 °C
25.5°C28.8°C
4 BF 30%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
15.9°C19.1°C
5 BF 88%
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά / «Οι ιθύνοντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τον τραυματισμό των παιδιών»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά / «Οι ιθύνοντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τον τραυματισμό των παιδιών»

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
(EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Την ανάληψη ευθυνών από τους ιθύνοντες για τη μη λήψη των απαιτούμενων μέτρων για την ασφάλεια των μαθητών, για τις κακοτεχνίες στις οποίες οφείλεται η κατάρρευση της σκηνής και για την έλλειψη βοήθειας (νοσηλευτικής ή άλλης) τις πρώτες στιγμές μετά το συμβάν, ζητά ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Πειραιά, σε επιστολή του προς τους Δήμο Πειραιά  Δημοτικό Θέατρο Πειραιά,  Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) Πειραιά και Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά και κάθε υπεύθυνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 13:30 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ξεκίνησε η προγραμματισμένη πρόβα μουσικών συνόλων του Μουσικού Σχολείου Πειραιά για την παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη… Από τη Σμύρνη στον Πειραιά» που θα πραγματοποιούνταν το ίδιο βράδυ, με διοργανωτές τον ΟΠΑΝ του δήμου Πειραιά και το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά. Κατά τη διάρκεια της πρόβας, με παρόντα επάνω στη σκηνή περίπου 60 παιδιά, κατέρρευσε μέρος της σκηνής με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μαθητών και τη φθορά μουσικών οργάνων.

«Ευχόμαστε τη γρήγορη ανάρρωση των μαθητών που χτύπησαν και δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους εκπαιδευτικούς που τους συνόδευαν και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τους βοηθήσουν», αναφέρουν στην επιστολή τους.

«Μαθητές και καθηγητές έκαναν το καλύτερο δυνατό για να προετοιμάσουν τη συγκεκριμένη εκδήλωση σε μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που μας δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσουμε τη δουλειά μας στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας», καταλήγει ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Πειραιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL