Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.7°C
4 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.5°C21.9°C
2 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.4°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C19.5°C
2 BF 45%
Θεσσαλονίκη / Για κακουργήματα διώκεται ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε την φοιτήτρια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη / Για κακουργήματα διώκεται ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε την φοιτήτρια

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (INTIME NEWS/VILLA)

Ο οδηγός που παρέσυρε δύο φορές και εγκατέλειψε αιμόφυρτη της 21χρονη φοιτήτρια στην Εγνατία οδό παραπέμπεται στη δικαιοσύνη με κακουργήματα και πλημμελήματα. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη και μια 19χρονη, που φέρεται να επέβαινε στο ίδιο όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 26χρονος οδηγός του αυτοκινήτου δεν διαθέτει άδεια οδήγησης αυτοκινήτου και άδεια παραμονής στη χώρα μας. Μετά την εμφάνιση του στην Τροχαία του ασκήθηκε δίωξη από την εισαγγελέα, για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη (κακούργημα), όπως επίσης για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς την σχετική άδεια (πλημμελήματα).

https://youtu.be/GPmBoHIILIM

Αποφασίστηκε να κρατηθεί στο Αλλοδαπών καθώς δεν διαθέτει άδεια παραμονής, ενώ αναμένεται να κληθεί από τον ανακριτή για να απολογηθεί καθώς πρόκειται για κακούργημα. Δικαστικές πηγές, δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του από τον ανακριτή εφόσον το κρίνει αναγκαίο.

Η 19χρονη συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο, η οποία κατηγορείται για συνέργεια, ζήτησε και πήρε προθεσμία από τον ανακριτή και κρατείται μέχρι να απολογηθεί την Δευτέρα στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας.

Η κατάσταση της υγείας της 21χρονης φοιτήτριας εξακολουθεί να παραμένει πολύ σοβαρή. Η Έμμα παραμένει διασωληνωμένη και σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα πολλαπλά κατάγματα στο σώμα, σύμφωνα με πληροφορίες έχει και ενδοεγκεφαλικό οίδημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL