Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.2°C21.3°C
3 BF 73%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ομίχλη
15 °C
12.6°C18.2°C
1 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.5°C18.3°C
3 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
19 °C
18.8°C19.7°C
2 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ασθενής ομίχλη
13 °C
12.9°C16.3°C
0 BF 100%
Μάριος Αθανασίου / Παρέχει νομική και ψυχολογική υποστήριξη σε όσους έπεσαν θύματα κακοποιητικής συμπεριφοράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μάριος Αθανασίου / Παρέχει νομική και ψυχολογική υποστήριξη σε όσους έπεσαν θύματα κακοποιητικής συμπεριφοράς

Μαριος Αθανασίου
(EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Οι σοκαριστικές καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με κακοποιήσεις ανηλίκων άγγιξαν τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου ο οποίος σε ανάρτησή του στο Instagram θέλησε να σταθεί στο πλευρό των θυμάτων ανεξαρτήτου δομής.

Ο ηθοποιός προσφέρθηκε μέσω βίντεο να βοηθήσει εκείνα τα θύματα που δεν έχουν τη δυνατότητα, της νομικής υπεράσπισης και της ψυχολογικής υποστήριξης.

«Αν έχετε υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά σε δομή όσο γνωστή και αν είναι, ένα έχετε κάποιες πληροφορίες, αν χρειάζεστε κάποια βοήθεια σχετικά με την υπεράσπιση σας. Και μπορείτε να υποστηρίξετε αυτά που λέτε Στείλτε μου όνομα και διεύθυνση στο inbox μόνο αυτό τίποτε άλλο και θα έρθω εγώ σε επαφή μαζί σας. Δεν αντικαθιστώ κανένα θεσμικό όργανο ούτε υπόσχομαι ότι θα λύσω εγώ το πρόβλημα. Θέλω όμως να ξέρετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι δίπλα σας και έχουν κάθε διάθεση να βοηθήσουν . Ας κάνουμε το πρώτο βήμα και ο φόβος θα αλλάξει πλευρά» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Ο γνωστός ηθοποιός με αφορμή τις ραγδαίες εξελίξεις στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου πρόσθεσε με νέα ανάρτηση πως η βοήθειά που παρέχει, δεν αφορά μόνο την Κιβωτό, αλλά όλες τις δομές της χώρας, καθώς υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που χρειάζονται άμεσα βοήθεια και δεν έχουν μιλήσει μέχρι στιγμής ανοιχτά.

«Το βιντεάκι που έκανα για την παροχή βοήθειας σε όποιον έχει ή γνωρίζει περιστατικά κακοποιητικών συμπεριφορών, δεν αφορά μόνο την Κιβωτό του Κόσμου. Περισσότερα αφορά άλλες δομές πιο γνωστές ή όχι. Επειδή έχει κυκλοφορήσει από το πρωί ότι αναφέρομαι στην Κιβωτό, ξεκαθαρίζω ότι δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτό. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που δυσκολεύονται να εμπιστευτούν και να μιλήσουν, ας μην τους αποθαρρύνουμε», επισήμανε με νέα ανάρτηση ο Μάριος Αθανασίου.

Μάριος Αθανασίου instagram

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL