Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.2°C
2 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.2°C18.8°C
2 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.0°C18.8°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.1°C18.2°C
3 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.9°C17.3°C
3 BF 48%
Ρούλα Πισπιρίγκου / Απορρίφθηκε το αίτημά της για συνένωση των δικογραφιών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρούλα Πισπιρίγκου / Απορρίφθηκε το αίτημά της για συνένωση των δικογραφιών

ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ
INTIME NEWS/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δεν έκανε δεκτό το αίτημα που είχε υποβάλει η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της, Αλέξη Κούγια, για τη συνένωση των δύο δικογραφιών που έχουν σχηματιστεί σε βάρος της για τις δολοφονίες των τριών κοριτσιών της, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας με βούλευμα του απέρριψε το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη συνένωση των δύο δικογραφιών, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έκρινε ότι η συνένωση των δύο δικογραφιών, δηλαδή αυτής που αφορά την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας και σχηματίστηκε πρώτη και της δεύτερης, που αφορά τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας, δε θα συνεισέφερε κάτι στην όλη διαδικασία.

Παράλληλα σημαντικό ρόλο για την απόφαση έπαιξε και το γεγονός ότι οι δύο υποθέσεις βρίσκονται σε διαφορετικό δικονομικό στάδιο. Αφού η δικογραφία για τη Τζωρτζίνα βρίσκεται στο στάδιο έκδοσης βουλεύματος, ενώ η δικογραφία για τις Μαλένα και Ίριδα βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης και συγκεκριμένα στην εξέταση μαρτύρων, διαδικασία που είχε παγώσει λόγω του αιτήματος της κατηγορούμενης για συνένωση των δικογραφιών.

Το αίτημα συνένωσης των δύο δικογραφιών είχε κατατεθεί, όπως μεταδίδει το dikastiko.gr, στις αρχές Σεπτεμβρίου μέσω του συνηγόρου της Αλέξη Κούγια. Στο αίτημα η 33χρονη κατηγορούμενη ανέφερε πως «λαμβάνω την τιμή να υποβάλω την παρούσα αίτηση για ένωση – συνανάκριση περισσότερων ανακριτικών δικογραφιών λόγω προφανούς συνάφειας των διερευνώμενων – φερόμενων αδικημάτων, προς το σκοπό της ενιαίας ανακριτικής διερεύνησής τους, της ενιαίας κρίσης αυτών από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών και της συνεκδίκασης τους».

Έτσι αναμένεται να συνεχιστεί το ανακριτικό έργο ώστε μετά την εξέταση των μαρτύρων να κληθεί να απολογηθεί και για τα δύο μικρότερα παιδιά της η 34χρονη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL