Live τώρα    
11°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
9.6°C12.3°C
3 BF 81%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.9°C12.6°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.3°C
2 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C15.4°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.8°C
2 BF 82%
Πανεπιστημιακή Αστυνομία / Πορεία από τα Προπύλαια το απόγευμα - Αντικατασταλτική Συναυλία αύριο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πανεπιστημιακή Αστυνομία / Πορεία από τα Προπύλαια το απόγευμα - Αντικατασταλτική Συναυλία αύριο

ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ
Φωτογραφία αρχείου από προηγούμενη φοιτητική κινητοποίηση στα Προπύλαια κατά της αστυνομοκρατίας στα ΑΕΙ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Ώρες μετά την αιματηρή αστυνομική επιχείρηση στην Πολυτεχνειούπολη με πυροβολισμούς δίπλα σε δεκάδες φοιτητές, οι φοιτητές προχωρούν σε νέα κινητοποίηση ενάντια στην αστυνομοκρατία των ΑΕΙ και τις ΟΠΠΙ.

Στις 19.00 την Τρίτη είναι προγραμματισμένο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας από τους φοιτητικούς συλλόγους στην πρωτεύουσα, ενώ στη συνέχεια θα μετατραπεί σε πορεία διαμαρτυρίας.

Σε σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζεται η δολοφονική επίθεση της ΕΛΑΣ στην συναυλία στο ΑΠΘ κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας, όπως και την άγρια καταστολή της πορείας διαμαρτυρίας, μία ημέρα μετά. «Δεν κατάφεραν ούτε έτσι να μας τρομοκρατήσουν, δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις μας. Οι φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας διοργανώνουμε μεγάλη αντικατασταλτική πορεία!», τονίζουν για την προσυγκέντρωση στις 19.00 στα Προπύλαια.

Την Τετάρτη ακολουθεί νέο ραντεβού στις 20.00 στα Προπύλαια, αυτή τη φορά με την πραγματοποίηση Αντικατασταλτικής Συναυλίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL