Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
15.9°C19.3°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
13.8°C18.0°C
0 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
2 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.6°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C12.4°C
0 BF 71%
Κρήτη / Αιματηρό επεισόδιο - Αδέρφια δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι σε γλέντι τον Δεκαπενταύγουστο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κρήτη / Αιματηρό επεισόδιο - Αδέρφια δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι σε γλέντι τον Δεκαπενταύγουστο

περιπολικό αστυνομία
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Οδυνηρή κατάληξη είχε γλέντι τον Δεκαπενταύγουστο που πραγματοποιήθηκε στο χωριό Πολυθέα στην Κρήτη, καθώς δύο αδέρφια 23 και 20 ετών, μαχαιρώθηκαν μετά από λογομαχία με έναν 25χρονο.

Τα δύο αδέρφια νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση ενώ σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου στο Ηράκλειο, Κώστα Τερζάκη, «ο μεγαλύτερος αδελφός, ο 23χρονος έχει δύο τραύματα πίσω στην πλάτη, του έγινε συρραφή από τον χειρουργό και εισήχθη στην Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου για παρακολούθηση με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σοβαρή».

https://www.youtube.com/watch?v=F4lIFd6VcRU

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του 20χρονου ο κ. Τερζάκης, μιλώντας στο neakriti.gr, δήλωσε ότι «έχει ένα τραύμα στον θώρακα το οποίο του προκάλεσε το μαχαίρι το οποίο εισχώρησε στον πνεύμονα. Κατά την διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης οι γιατροί του τοποθέτησαν μία συσκευή, η οποία παροχετεύει τον αέρα».

Σήμερα το πρωί, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 25χρονου ο οποίος κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Συνελήφθη κατά την αυτόφωρη διαδικασία, σήμερα το πρωί (16.08.2022) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδας ημεδαπός κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (16.08.2022), σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, ανωτέρω ημεδαπός, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης διαπληκτίστηκε με δύο ημεδαπούς και τους προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι).

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL