Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.1°C18.0°C
0 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.3°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.4°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.1°C
2 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.4°C
1 BF 81%
Ιωάννα Παλιοσπύρου / «Δεν είμαστε ασφαλείς» - Το μήνυμα για την επίθεση στη Μεσσήνη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ιωάννα Παλιοσπύρου / «Δεν είμαστε ασφαλείς» - Το μήνυμα για την επίθεση στη Μεσσήνη

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου
(INSTAGRAM.COM)

Στο πλευρό της 49χρονης από τη Μεσσήνη η οποία δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό, στέκεται η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία έχει πέσει θύμα ανάλογης αποτρόπαιας πράξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ίδια μιλώντας στον Alpha δήλωσε αφού έμαθε το εν λόγω περιστατικό ξύπνησαν φρικτές μνήμες. «Είμαι σοκαρισμένη, ενημερώθηκα χθες, κάθε φορά που ακούω κάποιο παρόμοιο περιστατικό με ταράζει και ακόμα δεν καταλαβαίνω πώς ένας άνθρωπος προβαίνει σε τέτοια πράξη», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου και πρόσθεσε ότι «το σίγουρο είναι ότι πρέπει να μας προβληματίσει».

Στη συνέχεια, δήλωσε ότι νιώθει «ότι δεν είμαστε ασφαλείς, μιλάω με πολλές κοπέλες που μου λένε το ίδιο πράγμα. Κάτι πρέπει να αλλάξει δραστικά. Στην πρόληψη και μετά στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών».

«Ελπίζω η γυναίκα αυτή να τα καταφέρει, έχω μάθει ότι είναι δυνατή και θα είμαι δίπλα της» πρόσθεσε η ίδια πρόσθεσε ότι υπάρχουν τρόποι να βοηθηθεί η 49χρονη.

Όσο για την επίσκεψη του πρώην συζύγου της 49χρονης στο νοσοκομείο η Ι. Παλιοσπύρου δήλωσε: «Μου προκαλεί αναμνήσεις από τα μέτρα στο νοσοκομείο που νοσηλευόμουν τα οποία είχαν αλλάξει, επειδή φοβόντουσαν την επίσκεψη του θύτη με σκοπό να με αποτελειώσει. Αυτό να γίνει μάθημα για να προστατεύεται το θύμα».

Καταλήγοντας επεσήμανε την ανάγκη εκπαίδευσης πάνω σε ζητήματα διαχείρισης προσωπικών θεμάτων και υποστήριξης και υπογράμμισε ότι κάθε σχετικό περιστατικό, «είναι η αφορμή και κινητήριος δύναμη για να αγωνιστούμε για την πρόληψη και αποτροπή τέτοιων επιθέσεων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL