Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
8.6°C14.6°C
1 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
8.1°C13.5°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C15.8°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
7 °C
6.9°C10.2°C
0 BF 100%
Επίθεση με καυστικό υγρό / Για απόπειρα ανθρωποκτονίας παραπέμπεται ο 50χρονος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επίθεση με καυστικό υγρό / Για απόπειρα ανθρωποκτονίας παραπέμπεται ο 50χρονος

πηγή φωτό ΕΡΤ

Kατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση απαγγέλθηκαν στον πρώην σύζυγο της γυναίκας που δέχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης επίθεση με καυστικό υγρό την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της, στην περιοχή Ανάληψη της Μεσσήνης.

Μετά την απαγγελία των κατηγοριών από τον εισαγγελέα, ο 50χρονος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί το Σάββατο 13 Αυγούστου. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο δικηγόρος του δήλωσε ότι είναι συγκλονισμένος καθώς μετά συνειδητοποίησε τι έχει κάνει, έχει μετανιώσει για την πράξη του και θα βοηθήσει για την αποκατάσταση της υγείας της πρώην συζύγου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από την αστυνομία για την επίθεση με χημικό υγρό σε 49χρονη στη Μεσσήνη,  όταν πήγε στο νοσοκομείο να δει το θύμα. Εκεί τον εντόπισε η αστυνομία και τον προσήγαγε. Αρχικά αρνήθηκε την πράξη του, φέρεται όμως τελικά να ομολόγησε κάτω από το βάρος των στοιχείων.

Σημειώνεται ότι η 49χρονη γυναίκα, μητέρα έξι παιδιών (τέσσερα εκ των οποίων έχουν πατέρα τον δράστη), μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σοβαρό έγκαυμα στο ένα της μάτι στην οφθαλμολογική κλινική. Τις επόμενες ώρες θα εξεταστεί αν χρειάζεται να μεταφερθεί σε ειδική οφθαλμολογική κλινική της Αθήνας. Η 49χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στο ένα μάτι.

Η γυναίκα δέχθηκε την επίθεση περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα όταν έφτασε στην επιχείρηση καθαρισμού ιματισμού που εργάζεται και την ώρα που πήγαινε να ανοίξει την πόρτα, ένας  άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του αρχικά προσπάθησε να την ακινητοποιήσει και να της βάλει κάποιο πανί στο πρόσωπο. Στη συνέχεια και αφού δεν κατάφερε να την ακινητοποιήσει, της πέταξε υδροχλωρικό οξύ που μετέφερε πιθανότατα σε κάποια φιάλη και τράπηκε σε φυγή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL