Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
Πέτρος Φιλιππίδης / Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο ηθοποιός που δικάζεται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πέτρος Φιλιππίδης / Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο ηθοποιός που δικάζεται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες

Φιλιππίδης
ΙΝΤΙΜΕ NEWS/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας έχει μεταφερθεί και υποβάλλεται σε εξετάσεις ο Πέτρος Φιλιππίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός, που είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού και δικάζεται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, αισθάνθηκε αδιαθεσία τα ξημερώματα της Παρασκευής. 

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί στα επείγοντα έκριναν ότι έπρεπε να τον κρατήσουν για νοσηλεία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ,  διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύεται στη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου, στον θάλαμο κρατουμένων.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο Π. Φιλιππίδης διακομίστηκε αρχικά χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο, αλλά ζήτησε να αποχωρήσει με δική του ευθύνη προκειμένου να μπορεί να παραστεί στη δίκη του σήμερα. Ωστόσο, το πρόβλημά του επιδεινώθηκε το βράδυ και μεταφέρθηκε εκ νέου στο νοσοκομείο, όπου όπως πληροφορείται θα υποβληθεί μάλλον σε επέμβαση.

Ο ίδιος ανέφερε ότι από τις εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο ηθοποιός, διαπιστώθηκε ότι είχε πρόσφατο εγκεφαλικό έμφρακτο. Σημείωσε ακόμη ότι η δίκη μπορεί να συνεχιστεί χωρίς την παρουσία του κατηγορούμενου, καθώς υπάρχουν ακόμη πολλοί μάρτυρες να καταθέσουν, ενώ η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη θα πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 2-3 μήνες από τώρα.

Η δίκη πράγματι συνεχίζεται, με την κατάθεση της τρίτης μάρτυρος κεκλεισμένων των θυρών. Προσερχόμενοι στο δικαστήριο οι συνήγοροι των μηνυτριών σημείωσαν ότι σήμερα κρίνεται αν θα γίνει επέκταση στο 18μηνο της προσωρινής κράτησης του ηθοποιού, καθώς λήγει το 12μηνο. «Ελπίζουμε να φέρει ένα ιατρικό πιστοποιητικό αυτή τη φορά. Ελπίζουμε ο άνθρωπος να είναι καλά, αλλά σε κάθε περίπτωση να έρθει ένα ιατρικό πιστοποιητικό» επισήμαναν, θυμίζοντας ότι και στην αρχή της δίκης ο κατηγορούμενος είχε επικαλεστεί προβλήματα υγείας. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL