Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
11.8°C17.0°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
10.3°C14.5°C
1 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
1 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C12.7°C
3 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
10.1°C11.3°C
1 BF 66%
Σέρρες / 22χρονη κατήγγειλε τον πατέρα της ως βιαστή - Το γνώριζε η μητέρα της
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σέρρες / 22χρονη κατήγγειλε τον πατέρα της ως βιαστή - Το γνώριζε η μητέρα της

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ
pixabay

Αποτροπιασμό προκαλεί υπόθεση αλλεπάλληλων βιασμών 22χρονης από τον πατέρα της που γνώριζε, όπως η κοπέλα υποστηρίζει, η μητέρα της.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα diktyotv.gr/, με τη συμπαράσταση του νυν συντρόφου της, η νεαρή γυναίκα προσήλθε αυτοβούλως στην Ασφάλεια της περιοχής και περιέγραψε τον εφιάλτη που βίωνε επί σειρά ετών. Όπως κατέθεσε, ο πατέρας της τη βίαζε συστηματικά, επί μία πενταετία, από το 2016 - 2021 μέχρι που βρήκε τη δύναμη να φύγει από το σπίτι. 

Η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος των γονιών της κοπέλας και τη διαβίβασε στην Εισαγγελία της πόλης που θα διερευνήσει την υπόθεση. Ο 53χρονος πατέρας και η 44χρονη μητέρα της αρνούνται τις κατηγορίες, ωστόσο η καταγγέλλουσα, που απευθύνθηκε στο κέντρο κακοποιημένων γυναικών του νομού, επιμένει και ζητά την ποινική δίωξη και των δύο γονιών της.

Μεταξύ άλλων, η 22χρονη ανέφερε πως έχει την υποψία πως η μητέρα της είχε καταλάβει τα πάντα, αλλά δεν έκανε το παραμικρό για να τη βοηθήσει και να την σώσει από την εφιαλτική κατάσταση που ζούσε. Καταγγέλλει μάλιστα τον πατέρα της πως ικανοποιούσε τις διεστραμμένες ορέξεις του είτε μέσα στο ίδιο τους το σπίτι είτε σε εξωτερικούς χώρους, απειλώντας την για να μη μιλήσει.

Στην κατάθεση της η κοπέλα αναφέρει ακόμη πως ομολόγησε όλη την αλήθεια στην μητέρα και την αδερφή της και αντί να την υποστηρίξουν και να την βοηθήσουν, της ζήτησαν να μην προχωρήσει σε καμία καταγγελία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL