Live τώρα    
11°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
9.6°C12.3°C
3 BF 81%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.9°C12.6°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.3°C
2 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C15.4°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.8°C
2 BF 82%
Δίκη ντράμερ / Στο εδώλιο του Εφετείου για σεξουαλική κακοποίηση πέντε ανήλικων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δίκη ντράμερ / Στο εδώλιο του Εφετείου για σεξουαλική κακοποίηση πέντε ανήλικων

δικαστήριο δικαστική αίθουσα
EUROKINISSI

Για δεύτερη φορά διεκόπη η δίκη με κατηγορούμενο τον πρώην ντράμερ, ο οποίος δικάζεται στο Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας για αδίκημα που αφορά σε σεξουαλική κακοποίηση ενός εξάχρονου κοριτσιού. Η δική θα συνεχιστεί στις 17 Ιουνίου.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 70χρονου μουσικού δεν ήταν στην αίθουσα και ζήτησε νέα διακοπή της δίκης μέσω συνεργάτη του. Ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου έκανε λόγο για εμπαιγμό του δικαστηρίου, αναφέροντας ότι η υπεράσπιση είχε εγκαίρως ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη δικάσιμο, ωστόσο στη συνέχεια ζήτησε τη διακοπή της δίκης για τις 17 Ιουνίου με το δικαστήριο να κάνει δεκτή την πρότασή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο ντραμερ είναι αντιμέτωπος με πέντε καταγγελίες γυναικών για βιασμό όταν ήταν ανήλικες, και πρωτόδικα έχει καταδικαστεί για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ντράμερ έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 12 ετών χωρίς ελαφρυντικά για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη. Άσκησε όμως έφεση και αφέθηκε ελεύθερος με όρους.

Η δίκη είχε ξεκινήσει στις 11 Απριλίου, όμως ο δικηγόρος του κατηγορούμενου είχε ζητήσει η διαδικασία να διακοπεί λόγω προσωπικού κωλύματος. Το αίτημά του είχε γίνει δεκτό από το δικαστήριο και έτσι αναμένεται σήμερα να ξεκινήσει επί της ουσίας η εκδίκαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο μουσικός, που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τους Πυξ-Λαξ, οι πέντε καταγγελίες δε σχετίζονται μεταξύ τους, αναφέρονται σε διαφορετικά περιστατικά και διαφορετικές χρονολογίες. Περιγράφουν πώς κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον συγκεκριμένο άντρα, όταν οι περισσότερες ήταν κάτω των 12 ετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL