Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.0°C
4 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.8°C
4 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
11.2°C11.9°C
3 BF 93%
Πύργος / 12η ημέρα αγωνίας για τον Θύμιο–Ταυτοποιήθηκαν 11 άτομα για το άγριο bullying σε βάρος του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πύργος / 12η ημέρα αγωνίας για τον Θύμιο–Ταυτοποιήθηκαν 11 άτομα για το άγριο bullying σε βάρος του

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Θύμιο Μπουγά, που εξακολουθεί να αγνοείται από τις 4 Μαΐου μετά την προβολή βίντεο-ντοκουμέντο στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», που δείχνει ομάδα ατόμων να τον ασκούν άγριο bullying ρίχνοντας βεγγαλικά ευθείας βολής στο σπίτι του για να τον αναγκάσουν να βγει από αυτό.

Σύμφωνα με το PatrisNews, οι προσπάθειες εντοπισμού του 39χρονου άνδρα, έχουν αποβεί άκαρπες καθώς ούτε η Αστυνομία και η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας που ήρθε στην περιοχή αλλά ούτε και οι εθελοντές κάτοικοι έχουν καταφέρει να εντοπίσουν είτε τον ίδιο είτε κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυτόν.

Όπως αναφέρει το ίδιο τοπικό μέσο, η αστυνομία έχοντας πλέον στα χέρια της όλο το οπτικοακουστικό υλικό από την επίθεση σε βάρος του Θύμιου ταυτοποίησε 11 άτομα που συμμετείχαν και το περασμένο Σάββατο προχώρησε στην προσαγωγή δυο από αυτούς, οι οποίοι κατέθεσαν για το τι συνέβη εκείνη τη νύχτα και ακολούθως αποχώρησαν. Σήμερα, ο φάκελος με το προανακριτικό υλικό αναμένεται να διαβιβαστεί στις εισαγγελικές αρχές του Πύργου, που θα αποφασίσουν αν και ποια αδικήματα προκύπτουν.

Αστυνομική πηγή που μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ανέφερε ότι οι αρχές αισιοδοξούν ότι ο Θύμιος ζει και ότι εξαφανίστηκε επιθυμώντας να ξεχαστεί η περιπέτειά του. «Ο αγνοούμενος κι άλλες φορές στο παρελθόν επέλεγε την εξαφάνιση. Οι συντοπίτες του τον έχασαν από τα μάτια τους επί δύο-τρεις μήνες. Είχε λόγους να εξαφανίζεται και να κρύβεται» είπε 

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος, για τον οποίο έχει εκδοθεί Silver Alert, φοράει πάντα χειρουργική μάσκα όχι εξαιτίας του κορωνοϊού αλλά επειδή είχε πέσει πριν από 13 χρόνια θύμα τροχαίου και από τότε το πρόσωπό του έχει παραμορφωθεί. Μιλάει δε και τρώει με μηχανική υποστήριξη. 

Μετά τον σάλο που ξέσπασε και την ευρεία δημοσιογραφική έκταση που πήρε το θέμα εκφοβισμού του Θύμιου, ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος δήλωσε ότι ο Δήμος θα σταθεί αρωγός για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του 39χρονου.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL