Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.4°C17.6°C
3 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.9°C15.9°C
1 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
9.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C14.7°C
2 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.0°C14.5°C
1 BF 75%
Δίκη Λιγνάδη / Σπύρος Μπιμπίλας κατά Αλέξη Κούγια - Απρέπεια να χρησιμοποιεί τον Μάνο Χατζηδάκι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δίκη Λιγνάδη / Σπύρος Μπιμπίλας κατά Αλέξη Κούγια - Απρέπεια να χρησιμοποιεί τον Μάνο Χατζηδάκι

Κούγιας - Λιγνάδης
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η ερώτηση του Αλέξη Κούγια που αφορούσε στον σπουδαίο συνθέτη Μάνο Χατζιδάκι κατά τη διάρκεια εξέτασης μάρτυρα, στη δίκη του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη.

«Έκρυψε ποτέ ο μεγαλύτερος Έλληνας συνθέτης Μάνος Χατζιδάκις ότι η παρέα του ήταν παιδιά 15, 16, 17, 18 χρόνων;» ρώτησε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, επιλέγοντας να αφήσει αιχμές για τον μουσικοσυνθέτη.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας αντέδρασε έντονα στην αναφορά του ονόματος του Μάνου Χατζιδάκι στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη και χαρακτήρισε την τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια «απρεπή» ενώ τον κατηγόρησε και για προσβολή νεκρού.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας απευθυνόμενος στον Αλέξη Κούγια τόνισε «δεν θα επιτρέψουμε άλλη λάσπη στην ζωή μας! Όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να δουλέψουμε πλάι του νοιώθουμε βαθιά προσβολή! Ανακαλέστε».

«Είναι θλιβερό αυτό που κάνετε!» έγραψε στο Facebook o πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που επιλέγει ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη να κερδίσει εύνοια για τον πελάτη του.

«Όχι κύριε Κούγια! Οι απρέπειες σας και οι αήθεις συνειρμοί σας για έναν σπουδαίο άνθρωπο που δόξασε και δοξάζει ακόμα ,ενώ δεν ζει , διεθνώς την Ελλάδα μας δεν θα περάσουν απαρατήρητα! Είναι προσβολή νεκρού αυτά που είπατε μέσα στο δικαστήριο! Ναι ο αιώνιος έφηβος Μάνος, έκανε παρέα και με νεώτερους γιατί αντλούσε έμπνευση από αυτούς και τους φερόταν σαν πατέρας προς παιδί! Είμασταν τόσοι άνθρωποι κοντά του και ξέρουμε! Σαν σμάρι μαζευόμασταν και τον ακούγαμε γιατί θαυμάζαμε τον λόγο, το έργο του και την μουσική του! Ως εδώ λοιπόν! Δεν θα επιτρέψουμε άλλη λάσπη στην ζωή μας! Όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να δουλέψουμε πλάι του νοιώθουμε βαθιά προσβολή! Ανακαλέστε! Είναι θλιβερό αυτό που κάνετε! ( η φώτο από τις πρόβες της ιστορικής ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ το 81)».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL