Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.2°C25.8°C
2 BF 33%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.4°C26.8°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.0°C24.8°C
2 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.0°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
2 BF 33%
Ιωάννα Παλιοσπύρου / Μια γενναία γυναίκα - Έβγαλε τη μάσκα και άνοιξε την καρδιά της
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ιωάννα Παλιοσπύρου / Μια γενναία γυναίκα - Έβγαλε τη μάσκα και άνοιξε την καρδιά της

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ
screenshot

Η Ιωάννα είναι μια γενναία γυναίκα. Και το μαρτυρά η απόφασή της να βγάλει τη θεραπευτική της μάσκα, να μας κοιτάξει στα μάτια και να ανοίξει την καρδιά της. Μία εκ βαθέων εξομολόγηση για όσα έζησε και ζει μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι τον Μάιο του 2020.

Μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Πρωταγωνιστές» και τον Σταύρο Θεοδωράκη. Για τις πρώτες στιγμές μετά την επίθεση. Για την άρνησή της να δει το πρόσωπό της στον καθρέφτη. Για τον πόνο και την απελπισία που βίωσε. Για τις σκοτεινές σκέψεις. Για το γεγονός ότι δεν ένοιωθε καν άνθρωπος πως δεν μπορούσε καν να αγγίξει τον εαυτό της.

 Η Ιωάννα μίλησε για τα σοβαρά χειρουργεία στα οποία έχει υποβληθεί και για τις επεμβάσεις που πρέπει ακόμα να κάνει. 

Στη συγκλονιστική εξομολόγησή της αναφέρεται στην πρώτη φορά που αντίκρυσε τον εαυτό της στον καθρέφτη. Τις πιέσεις των γιατρών και των ψυχολόγων να κάνει το μεγάλο βήμα και τη δική της αντίδραση καθώς δεν μπορούσε να δει ούτε τα χέρια της.

 Η Ιωάννα μίλησε  για τις πρώτες ημέρες στο νοσοκομείο και για την προσπάθειά της να κρατηθεί στη ζωή. Στην ερώτηση εάν σκέφτηκε να αυτοκτονήσει απάντησε με  ειλικρίνεια και σθένος.

«Ενώ είμαι μεγάλη λάτρης της ζωής και όποτε άκουγα ότι κάποιος έκανε κακό στον εαυτό του, θύμωνα, στο νοσοκομείο κατάλαβα τι νιώθει κάποιος που φτάνει στο σημείο να κάνει κακό στον εαυτό του και να δίνει τέλος στη ζωή του. Σου μοιάζει λυτρωτικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL