Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Κατερίνα Σακελλαροπούλου / Αιχμηρό μήνυμα - «Η πανδημία είναι ακόμη εδώ να μην χαλαρώσουμε»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κατερίνα Σακελλαροπούλου / Αιχμηρό μήνυμα - «Η πανδημία είναι ακόμη εδώ να μην χαλαρώσουμε»

ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου την ώρα που η κυβέρνηση σφύριξε τη λήξη της πανδημίας για τις γιορτές, με ανάρτησή της στο Facebook κρούει τον κώδωνα του κινδύνου με αφορμή τη νόσησή της από κορωνοϊό.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισημαίνει ότι η πανδημία είναι ακόμη εδώ και η υψηλή μεταδοτικότητας «Όμικρον» προκαλεί μεγάλο κύμα μολύνσεων ενώ παράλληλα καλεί τους πολίτες να μην χαλαρώσουν την προσοχή τους και να τηρούν με ευλάβεια τα υγειονομικά μέτρα.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου

«Σήμερα διαγνώστηκα κι εγώ θετική στη νόσο Covid-19. Ευτυχώς, λόγω του τριπλού εμβολιασμού μου, τα συμπτώματα είναι ήπια. Φυσικά απομονώθηκα στο σπίτι και για λίγες μέρες θα εργάζομαι από εκεί. 
Η πανδημία είναι ακόμη εδώ, η υψηλή μεταδοτικότητα της «Όμικρον» προκαλεί μεγάλο κύμα μολύνσεων. Ο ιός μπορεί να μας συναντήσει οπουδήποτε και να προσβάλει τον καθένα, με διαφορετικές όμως συνέπειες, κάτι που καθιστά αναγκαίο τον εμβολιασμό όλων μας. Καθώς το Πάσχα πλησιάζει και ετοιμαζόμαστε να το γιορτάσουμε με οικείους και φίλους, είναι απαραίτητο να μην χαλαρώνουμε την προσοχή μας και να τηρούμε με ευλάβεια τα υγειονομικά μέτρα. Η γιορτή της αγάπης ας γίνει μια ακόμη ευκαιρία να φροντίσουμε και να προστατεύσουμε όχι μόνο τη δική μας υγεία, αλλά και των αγαπημένων μας προσώπων, καθώς και το κοινωνικό σύνολο γενικότερα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL