Live τώρα    
Πέτρος Φιλιππίδης / Συνεχίζεται τη Δευτέρα η δίκη του - Παρών στο δικαστήριο ο ηθοποιός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πέτρος Φιλιππίδης / Συνεχίζεται τη Δευτέρα η δίκη του - Παρών στο δικαστήριο ο ηθοποιός

Πέτρος Φιλιππίδης
(EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Η δίκη του προφυλακισμένου Πέτρου Φιλιππίδη, που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 28 Μαρτίου.

Σύμφωνα με το συνήγορο του ηθοποιού Μιχάλη Δημητρακόπουλο η δίκη θα διαρκέσει 4-5 μήνες. «Δεν τίθεται θέμα αποφυλάκισης λόγω παρέλευσης του 18μήνου», ξεκαθάρισε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Η διαδικασία ξεκίνησε στις 18 Μαρτίου αλλά διεκόπη έπειτα από αίτημα του συνηγόρου του ηθοποιού προκειμένου  να παρευρεθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης στο δικαστήριο.

Μιλώντας το μεσημέρι της Κυριακής στο Mega ο κ. Δημητρακόπουλος αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός θα βρεθεί κανονικά ενώπιον της δικαιοσύνης.

Tαυτόχρονα σημείωσε ότι επιθυμεί η δίκη να γίνει υπό το φως της δημοσιότητας διότι «αυτή τη στιγμή υπάρχει μία κοινή γνώμη που δεν είναι ενημερωμένη και επηρεάζει τους δικαστές».

Στη συνέχεια, έκανε έκκληση στην αστυνομία ο Πέτρος Φιλιππίδης να ανέβει στον χώρο του δικαστηρίου με ασανσέρ, καθώς λόγω του προβλήματος υγείας του, αντιμετωπίζει κάποια κινητικά προβλήματα.

«Μόνο αυτή την παράκληση έχω να κάνω. Θα στέκεται στα ποδιά του και θα δώσει τον μεγάλο αγώνα, να αποδείξει την αθωότητά του, να ανακτήσει την αξιοπρέπειά του και την ελευθερία του. Εγώ είχα πει πως ακόμη και με καροτσάκι θα είναι παρών. Η έσχατη λύση θα ήταν το καροτσάκι. Αυτή τη στιγμή στέκεται όρθιος στα πόδια του», ανέφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0