Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.7°C23.6°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.3°C
4 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.0°C
6 BF 88%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C21.8°C
4 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.2°C19.1°C
0 BF 59%
Κυψέλη / Στη φυλακή η μητέρα και ο σύντροφός της για τη δολοφονία του 7χρονου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κυψέλη / Στη φυλακή η μητέρα και ο σύντροφός της για τη δολοφονία του 7χρονου

Κυψέλη
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 33χρονος και η 29χρονη μητέρα του 7χρονου παιδιού το οποίο φέρονται να σκότωσαν και να έκρυβαν τη σορό του για πέντε χρόνια, στην Κυψέλη.

Και οι δύο κατηγορούμενοι απολογήθηκαν ενώπιον της 12ης Ανακρίτριας αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα μέτρα ασφαλείας κατά τη μεταγωγή τους ήταν δρακόντεια, ενώ δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες από άτομα που βρίσκονταν στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, η μητέρα, φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς, ότι μαζί με τον 33χρονο σκότωσαν τον 7χρονο Ανδρέα το 2017, φράζοντας του την αναπνοή με μονωτική ταινία επειδή γκρίνιαζε για σκληρή τιμωρία που του είχαν επιβάλει.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι φέρεται να κατασκεύασε αυτοσχέδιο μνήμα στην ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διέμεναν στην Κυψέλη.

Όπως εκτιμάται η σωρός του αγοριού μεταφερόταν όπου διέμενε το ζευγάρι. Οι αστυνομικοί, που ερευνούσαν την εξαφάνιση του αγοριού, εντόπισαν τα οστά του αγοριού σε εργαλειοθήκη μέσα στο διαμέρισμα που κατοικούσαν στην Κυψέλη.

Σημειώνεται ότι αφού τελέστηκε το έγκλημα η μητέρα έφυγε από το σπίτι για 48 ώρες καθ' υπόδειξιν του 33χρονου, προκειμένου εκείνος να κατασκευάσει τον αυτοσχέδιο τάφο του παιδιού.

Η μητέρα, παρόλο που ήταν παρούσα την ώρα που το παιδί της έφευγε από τη ζωή και δεν προσπάθησε να το απελευθερώσει από την μονωτική ταινία με την οποία είχε δέσει το στόμα του ο δράστης για «τιμωρητικούς» λόγους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL