Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
Κυψέλη / Μετά τη δολοφονία του 7χρονου η μητέρα έφυγε από το σπίτι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κυψέλη / Μετά τη δολοφονία του 7χρονου η μητέρα έφυγε από το σπίτι

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 7ΧΡΟΝΟΥ ΚΥΨΕΛΗ
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI)

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 7χρονου αγοριού στην Κυψέλη. 

Σύμφωνα με το OPEN, αφού τελέστηκε το έγκλημα η μητέρα έφυγε από το σπίτι για 48 ώρες καθ' υπόδειξιν του 33χρονου, προκειμένου εκείνος να κατασκευάσει τον αυτοσχέδιο τάφο του παιδιού.

Η μητέρα, παρόλο που ήταν παρούσα την ώρα που το παιδί της έφευγε από τη ζωή και μάλιστα όχι μόνο δεν προσπάθησε να το απελευθερώσει από την μονωτική ταινία με την οποία είχε δέσει το στόμα του ο δράστης για «τιμωρητικούς» λόγους, αλλά έπαιζε παιχνίδια στον υπολογιστή.

Επομένως, είναι προφανές πως δεν της ήταν δύσκολο να υπακούσει στην οδηγία του 33χρονου και να φύγει από το σπίτι στην Κυψέλη προκειμένου εκείνος να «τακτοποιήσει το θέμα» όπως της είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 29χρονη υποστηρίζει πλέον ότι δεν γνώριζε ούτε ότι ο 33χρονος έκρυψε τη σορό του παιδιού στον αυτοσχέδιο τάφο, ούτε ότι εν συνεχεία το ξέθαψε και τοποθέτησε τα οστά του μέσα σε εργαλειοθήκη την οποία κουβαλούσε παντού μαζί του.

Μάλιστα οι δύο κατηγορούμενοι στις καταθέσεις τους δεν θυμούνται ούτε την ακριβή ημερομηνία της δολοφονίας του παιδιού τους και σημειώνουν ότι έγινε είτε στις 10 είτε στις 12 Ιανουαρίου του 2017.

 

Οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι και κρατούνται σε διαφορετικό κελί στην ΓΑΔΑ. Την Τρίτη αναμένεται να μεταφερθούν στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για το φριχτό έγκλημα που διέπραξαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού.

Σοκ από τη στάση της μητέρας

Τα όσα άκουσαν οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από την 29χρονη και τον 33χρονο προκαλούν ανατριχίλα.

Το παιδί που συστηματικά δεχόταν κακοποίηση, όπως παρατεταμένη ασιτία, ξυλοδαρμούς και τιμωρίες τύπου πολύωρης ορθοστασίας και όχι μόνο, γιατί απλώς ζητούσε να φάει, ξεψύχησε τον Ιανουάριο του 2017 μέσα στο σαλόνι του σπιτιού του με την μητέρα να ισχυρίζεται ότι εκείνη την ώρα έπαιζε στον υπολογιστή και δεν είδε τίποτα.

«Ναι, εκεί ήμουν. Δεν είδα την μονωτική ταινία. Δεν θυμάμαι να βάζει μονωτική ταινία στο στόμα του. Ήμουν στον υπολογιστή και έπαιζα παιχνίδια. Απλώς κάποια στιγμή είδα το παιδί να πέφτει κάτω». Με αυτά τα λόγια η 29χρονη η οποία έχει αποκτήσει άλλο ένα παιδί με τον ίδιο σύζυγο, πολωνικής καταγωγής που σύμφωνα με πληροφορίες είναι έγκλειστος σε ψυχιατρικό ίδρυμα, σόκαρε ακόμα και τους έμπειρους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Κατά την πολύωρη ανάκριση της εντυπωσίασε το γεγονός ότι δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας. 

Σημειώνεται πως η 29χρονη αρχικά ομολόγησε την πράξη της και έπειτα ανασκεύασε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL