Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.3°C
4 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.0°C18.8°C
3 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.6°C17.0°C
4 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C18.8°C
6 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C20.2°C
2 BF 59%
Νεκταρία Πολάκη / Αθλιότητες και συκοφαντίες - Να σκεφτούν τώρα τι θα πουν στο δικαστήριο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νεκταρία Πολάκη / Αθλιότητες και συκοφαντίες - Να σκεφτούν τώρα τι θα πουν στο δικαστήριο

Νοσηλεύτρια στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Νέα επιχείρηση σπίλωσης από μερίδα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, καταγγέλλει η αναισθησιολόγος ξαδέλφη του Παύλου Παλάκη, Νεκταρία.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή της η Νεκταρία Πολάκη, «ΜΜΕ μετέδωσαν και αναπαρήγαγαν» είδηση στην οποία την εμπλέκουν, και την κατηγορούν ότι πως ευθύνεται για την απώλεια αμπουλών ναρκωτικής ουσίας από δημόσιο νοσοκομείο, στο οποίο εργάζεται.

Το «καταπληκτικό» της υπόθεσης κατά την ίδια είναι ότι, δεν προκύπτει καν η είδηση ότι λείπουν αυτές οι αμπούλες από το νοσοκομείο.

Η Νεκταρία Πολάκη μάλιστα τονίζει ότι το MEGA, όχι μόνο αναπαρήγαγε την είδηση, αλλά ανέφερε και το όνομά της, ενώ την κατηγόρησε πως εκείνη την ημέρα που «δήθεν» χάθηκαν οι ναρκωτικές αμπούλες «εφημέρευε» μόνη της.

«Εκτός από τις συκοφαντίες, αυτοί οι ανεύθυνοι που τις διαρρέουν και αυτοί που τις αναμεταδίδουν καλό είναι να σκεφτούν τώρα τι θα πουν στο δικαστήριο» δήλωσε η Νεκταρία Πολάκη προαναγγέλλοντας την προσφυγή της στη Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η δήλωσή της όπως δημοσιεύτηκε από τον Παύλο Πολάκη:

Νεκταρια Πολακη: Αθλιότητες

«Τα ΜΜΕ μετέδωσαν και αναπαρήγαγαν (και μάλιστα το MEGA ονομαστικά) ότι η αναισθησιολόγος της πολύκροτης υπόθεσης κατηγορείται ότι ευθύνεται για την απώλεια δύο αμπουλών ναρκωτικής ουσίας από δημόσιο νοσοκομείο, σε χρόνο που εκείνη εφημέρευε.

Το καταπληκτικό είναι ότι πληροφορούμαι πως δεν έχει χαθεί τίποτα από το νοσοκομείο. Εκτός από τις συκοφαντίες, αυτοί οι ανεύθυνοι που τις διαρρέουν και αυτοί που τις αναμεταδίδουν καλό είναι να σκεφτούν τώρα τι θα πουν στο δικαστήριο. Το καταπληκτικό είναι ότι στις 13/1 εγώ καν δεν εφημέρευα, είχα άδεια. Το Μega είπε ότι εφημέρευα μόνη μου εκείνη την ημέρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL