Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Νάξος / Τρίτο πτώμα μικρού παιδιού ξεβράστηκε σε παραλία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νάξος / Τρίτο πτώμα μικρού παιδιού ξεβράστηκε σε παραλία

 Για τον εντοπισμό ενός ακόμα πτώματος στην παραλία Γλυφάδα το μεσημέρι του Σαββάτου ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Νάξου.

Λιμενικοί που βρέθηκαν στον τόπο διαπίστωσαν ότι  στην παραλία υπήρχε ένα πτώμα παιδιού (πιθανότατα αγοράκι) σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24, στην ίδια παραλία και σε κοντινή απόσταση από το παιδί βρέθηκε ένα σακίδιο που περιείχε κυρίως τρόφιμα.

Σημειώνεται ότι από την Τρίτη 4 Ιανουαρίου έχουν εντοπιστεί άλλα πέντε πτώματα σε παραλίες της Φολεγάνδρου, της Νάξου και της Πάρου.

Το πρώτο πτώμα βρέθηκε στην παραλία Λιβάδι, ανατολικά της Φολέγανδρου και επρόκειτο για γυναίκα η οποία βρισκόταν σε βραχώδες σημείο, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Είχε καστανά μαλλιά, φορούσε δυο παντελόνια, μπλε και μαύρο, και ένα αθλητικό παπούτσι χρώματος μαύρου με λευκό, στο δεξί της πόδι.

Την Πέμπτη ανήμερα των Θεοφανείων ακόμα τέσσερα πτώματα εντοπίστηκαν σε παραλίες της Νάξου και της Πάρου. Μια γυναίκα, ηλικίας περίπου 30-35 χρόνων, στην παραλία Πυργάκι της Νάξου, ένα κορίτσι περίπου 13 χρόνων στην παραλία Αγιασσό της Νάξου, ένας άνδρας ηλικίας περίπου 20-25 χρόνων στην ίδια παραλία και ένα κορίτσι περίπου 12 χρόνων στην παραλία Πουλιού της Πάρου.

Περίπου 20 μέρες μετά το ναυάγιο της Φολεγάνδρου, παραμένει άγνωστο πόσοι πρόσφυγες αγνοούνται, αφού κανείς δεν γνωρίζει πόσοι επέβαιναν στο μοιραίο σκάφος που ανατράπηκε και στη συνέχεια βυθίστηκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL