Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.5°C22.6°C
3 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.0°C22.1°C
2 BF 39%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.2°C21.0°C
3 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
4 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C20.9°C
2 BF 32%
Χριστόφορος Ζαραλίκος / Αυτόπτης μάρτυρας της εφόδου στη σκηνή μιλάει στο avgi.gr
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χριστόφορος Ζαραλίκος / Αυτόπτης μάρτυρας της εφόδου στη σκηνή μιλάει στο avgi.gr

Σταμάτη - Ζαρολίκος
screnshot/youtube.com

Ο Άγγελος ήταν ένας από τους θεατές της παράστασης «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» του Χριστόφορου Ζαραλίκου, που είδαν ξαφνικά τη Σάσα Σταμάτη, συνοδεία μπράβων, να ανεβαίνει στη σκηνή, να διακόπτει την παράσταση και να διαμαρτύρεται για τα σατιρικά σχόλια στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως είπε στο avgi.gr, δεν του πέρασε από το μυαλό ότι ήταν σκαστή απόπειρα λογοκρισίας αλλά μέρος της παράστασης. 

«Στην αρχή νόμιζα πως όλο το επεισόδιο δεν ήταν αληθινό, πως ήταν μέρος της παράστασης», μας είπε ο Άγγελος που στη συνέχεια και ενώ το επεισόδιο έπαιρνε μεγάλες διαστάσεις συνειδητοποίησε τι γινόταν.

«Από τις φωνές αυτά που μπορούσα να ξεχωρίσω είναι ότι έλεγαν συνέχεια ότι ο Μαρινάκης βοηθάει ανθρώπους, ότι ο Μαρινάκης σώζει ανθρώπους και ρωτούσαν τον Ζαραλίκο γιατί δεν λέει τίποτα "για τον φίλο του τον Μελισσανίδη"», μας διηγήθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλη αυτή την ώρα, περιγράφει, ο Ζαραλίκος στεκόταν ανάμεσα τους ώστε να μην υπάρξει βία, αφού ανέβηκαν και κάποιοι θεατές στη σκηνή. 

«Μετά από δυο-τρία λεπτά άνθρωποι της παράστασης τους συνόδευσαν έξω. Η Σταμάτη και οι δυο άνδρες που την συνόδευαν συνέχιζαν να φωνάζουν, γινόταν χαμός δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι έλεγαν. Ο Ζαραλίκος όταν έφυγαν, ευχαρίστησε το κοινό που πήγε στην παράσταση και προς τιμήν του συνέχισε και ολοκλήρωσε την παράσταση μετά το επεισόδιο», καταλήγει ο Άγγελος.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL