Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.0°C24.3°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.9°C20.8°C
3 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.4°C23.9°C
2 BF 35%
Μητροπολίτης Κοσμάς / Έχει κορωνοϊό αλλά αρνείται να πάει στο νοσοκομείο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μητροπολίτης Κοσμάς / Έχει κορωνοϊό αλλά αρνείται να πάει στο νοσοκομείο

Μητροπολίτης Κοσμάς
EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Με κορωνοϊό έχει διαγνωστεί εδώ και ημέρες ο εκ των σκληρότερων αρνητών της πανδημίας και των νέων μέτρων στις εκκλησίες, μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Κοσμάς.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο εν λόγω μητροπολίτης ο οποίος δεν δεχόταν να βάλει ούτε μάσκα, αρχικά είχε εμφανίσει ήπια συμπτώματα αλλά από χθες η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

Ο ίδιος μάλιστα  σύμφωνα με την ίδια πηγή αρνείται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπως των συμβούλεψαν οι γιατροί.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, η Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο μητροπολίτης διαγνώστηκε με κορωνοϊό στις 18/11 και από τότε παραμένει στο σπίτι του.

«Η Ιερά Μητρόπολις ενημερώνει ότι ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, κατόπιν ενδείξεων, υποβλήθηκε σε εξέταση (μοριακό τεστ) και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο Μητροπολίτης παραμένει στην οικία του, με ήπια τα συμπτώματα και με την καθοδήγηση των ιατρών», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι, στις 8 Σεπτεμβρίου του 2020 κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας μεταξύ άλλων είχε δηλώσει: «Δεν αφήνει ο Θεός, άνθρωπέ μου, μέσα στο Ναό να μολυνθείς. Δεν μολύνει ο Θεός! Ας το καταλάβουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL