Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ψιχάλες
18 °C
16.3°C18.6°C
4 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.6°C15.9°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.1°C15.4°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ψιχάλες
13 °C
12.9°C14.6°C
3 BF 82%
Κορωνοϊός / Δουλειές για τους κλινικάρχες με υπογραφή Γκάγκα και επιβράβευση Γεωργιάδη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κορωνοϊός / Δουλειές για τους κλινικάρχες με υπογραφή Γκάγκα και επιβράβευση Γεωργιάδη

Άδωνις Γεωργιάδης και Μίνα Γκάγκα
Άδωνις Γεωργιάδης και Μίνα Γκάγκα σε προεκλογική συγκέντρωση τον Ιούνιο του 2019 (TWITTER.COM/ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ)

Πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους κλινικάρχες και την κυβέρνηση φαίνεται να αποτελεί η οδηγία της Μίνας Γκάγκα να περικοπούν έως 80% τα χειρουργεία, όπου οι διοικητές κρίνουν αναγκαίο.

Για του λόγου το αληθές, ο υπουργός Επενδύσεων και Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, στις εργασίες του «Καθημερινή 1st Health Summit», τόνισε τη σημασία των επενδύσεων, κυρίως σε ιδιωτικά νοσοκομεία ή ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα.

Με το κλείσιμο του 80% των χειρουργείων στα δημόσια νοσοκομεία, οι ασθενείς θα στραφούν αναγκαστικά στις ιδιωτικές κλινικές. Εκεί που ο Άδωνις Γεωργιάδης βλέπει κοσμογονία επενδύσεων. Την ώρα που συμπολίτες μας στοιβάζονται σε ράντζα και παραμένουν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.

Το θέμα ανέδειξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγειας Δώρα Αυγέρη με ανάρτησή της. «Το 80% των χειρουργείων στα δημόσια νοσοκομεία κλείνουν, αλλά ανοίγουν οι  δουλειές για τους κλινικάρχες. Μην ζορίζεστε άλλο Υπουργέ Υγείας και κυβέρνηση με τις fake διαψεύσεις. Λόγια… Στην πράξη: απόλυτη επιβεβαίωση από Άδωνι  Γεωργιάδη του σχεδίου Γκάγκα!» τόνισε.

Ανάρτηση Δώρας Αυγέρη

Το θέμα έθιξε και ο γ.γ. της ΟΕΝΓΕ Πάνος Παπανικολάου, με τον Ά. Γεωργιάδη να επιχειρεί να τον διαψεύσει.

Ωστόσο, το ίδιο το δελτίο της εκδήλωσης επιβεβαιώνει αυτό που φάνηκε από την αρχή. Ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης επιβεβαιώνει πλήρως το σχέδιο της Μ. Γκάγκα και συνολικότερα της κυβέρνησης, να δώσουν βορά στους κλινικάρχες και στα μεγάλα συμφέροντα τους ασθενείς που θα αναμένουν τα χειρουργεία τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL