Live τώρα    
Κορωνοϊός / Λόγω Μητσοτάκη ακυρώθηκε η σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κορωνοϊός / Λόγω Μητσοτάκη ακυρώθηκε η σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας

Μαρία Θεοδωρίδου και Μάριος Θεμιστοκλέους
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Η σημερινή ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών στο υπουργείο Υγείας για την πορεία της πανδημίας δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω του μηνύματος του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός σχεδιάζει να μετακυλήσει για άλλη μία φορά το φορτίο των ευθυνών στους πολίτες για τη βελτίωση της επιδημιολογικής εικόνας, καθώς θα περιοριστεί σε προτροπές για πιστή τήρηση των υφιστάμενων μέτρων και στην επιτάχυνση του εμβολιαστικού προγράμματος.

Προγραμματίζει να αυτοεπαινεθεί ωστόσο για την αποτελμάτωση του προγράμματος «Ελευθερία» που διαπιστώνεται τις τελευταίες ημέρες.

Συνέντευξη Τύπου του υπουργού Υγείας την Παρασκευή το πρωί

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου αναφορικά με την πανδημία αύριο στις 09.30 το πρωί, στο αμφιθέατρο του ΕΚΑΒ (τέρμα οδού Υγείας, όπισθεν ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς»).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0