Live τώρα    
Μαρία Θεοδωρίδου / Καλύπτει Μητσοτάκη για τα περί πανδημίας ανεμβολίαστων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μαρία Θεοδωρίδου / Καλύπτει Μητσοτάκη για τα περί πανδημίας ανεμβολίαστων

Μάριος Θεμιστοκλέους και Μαρία Θεοδωρίδου
(INTIME NEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη και στους ισχυρισμούς του ότι «έχουμε πανδημία ανεμβολίαστων» βρέθηκε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού Μαρία Θεοδωρίδου απαντώντας σε ερώτηση της «Αυγής».

Παρά το γεγονός ότι επιστήμονες ανά τον κόσμο προειδοποιούν ότι ο όρος «πανδημίας ανεμβολίαστων» στέλνει το λάθος μήνυμα και αποπροσανατολίζει τους πολίτες καθώς υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό εμβολιασμένων που νοσούν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένει να χρησιμοποιεί τον όρο, όπως και τα υπόλοιπα στελέχη. Η Μαρία Θεοδωρίδου ερωτηθείσα σχετικά στήριξε απόλυτα την κυβερνητική γραμμή και κατά συνέπεια το ιδιότυπο lockdown για ανεμβολίαστους.

«Ο όρος πανδημία ανεμβολίαστων δεν καθιερώθηκε από κάποιον επίσημο φορέα. Οι παρατηρήσεις του τι συμβαίνει στην κοινότητα τον καθιέρωσαν» υποστήριξε απαντώντας στον συντάκτη της «Αυγής» Αντώνη Ραυτόπουλο.

Η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού σημείωσε ότι «η πανδημία έχει τον αρνητικό της αντίκτυπο σε αυτούς που είναι ανεμβολίαστοι. Η βαρύτητα του χαρακτηρισμού έχει σαν στόχο ότι είναι τα άτομα που κυρίως θα θιγούν από την πανδημία».

Σε ανάλογη γραμμή και ο Μάριος Θεμιστοκλέους, με τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας να αναφέρει ότι τον όρο τον «καθιέρωσαν τα αποτελέσματα». Η πανδημία των ανεμβολίαστων, ισχύει. Το βλέπουμε και στη χώρα μας. Αν είχαν εμβολιαστεί όλοι, πάλι θα είχαμε κρούσματα και νοσηλείες και διασωληνωμένους στις ΜΕΘ, αλλά δεν θα μιλούσαμε για πανδημία. Θα ήταν όλα τα κρούσματα, οι νοσηλευόμενοι, εμβολιασμένοι και θα ήταν πολύ μικρότερος αριθμός», σημείωσε.

https://youtu.be/RliBVDkZ-eA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0