Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.1°C24.0°C
1 BF 65%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C21.2°C
1 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
21.6°C25.9°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.8°C22.7°C
1 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.6°C19.6°C
0 BF 88%
Προπονητής τένις / Προκαλεί ο πατέρας του 35χρονου - «Πειρασμός η 14χρονη, πόσο να αντισταθεί;»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Προπονητής τένις / Προκαλεί ο πατέρας του 35χρονου - «Πειρασμός η 14χρονη, πόσο να αντισταθεί;»

Τένις
πηγή pixabay

Σοκάρουν οι δηλώσεις του πατέρα του προπονητή τένις που συνελήφθη μετά καταγγελίες για βιασμό δύο αθλητριών του ηλικίας 14 ετών. Ο πατέρας του 35χρονου βλέπει «συναίνεση» ενώ έριξε τις ευθύνες για την παιδεραστία στις αθλήτριες και στις οικογένειες τους.

Μιλώντας στο Mega μεταξύ άλλων υποστήρικε ότι ο γιος του είχε σχέση με τη μία από τις δύο 14χρονες που τον κατηγορούν και έκανε λόγο για σκευωρία σε βάρος του παιδιού του. «Ούτε βιασμός υπάρχει, ούτε τίποτα δεν υπάρχει. Η καταγγελία (του πατέρα της ανήλικης) είναι μόνο ότι ήταν με την κόρη του και ήταν ανήλικη», τόνισε. Ισχυρίστηκε επίσης ότι με τον πατέρα υπήρξε και επεισόδιο χειροδικίας.

Μάλιστα παραδέχθηκε ότι ο 35χρονος πήγαινε με την 14χρονη στο σπίτι του «έρχονταν και στο σπίτι μου» θέλοντας να δείξει ότι δεν υπάρχει βιασμός, αλλά συναίνεση, «δεν είχε βιασμό με συναίνεση κάθισε το κορίτσι».

 Παράλληλα έριξε τις ευθύνες για την παιδεραστία στις αθλήτριες και στις οικογένειες τους «δεν είπα ότι είναι αθώος ο γιος μου, έκανε τη μ… αυτή, γιατί έχεις τον πειρασμό δίπλα σου. Λοιπόν και τα παιδιά του την πέφτανε στα ίσα. Ποια μαθήτρια δεν θέλει τον καθηγητή της που είναι ωραίος και άνετος. Και ποια οικογένεια δεν θέλει έναν καθηγητή για την κόρη της».

Υποστήριξε ότι ο γιος του έχει ελαφρυντικά, καθώς υπήρχε συναίνεση της μαθήτριας της Β' Γυμνασίου.  «Όλα τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, ακόμα και μανάδες, αλλά πόσο να αντισταθεί; Ένα νέο παιδί πόσο να αντισταθεί; Όταν αφήνουν τα παιδιά τους, φεύγουν και τα τρέχει τώρα τέσσερις μέρες στη Βουλγαρία, στα Σκόπια…Φταίμε όλοι μαζί… Δυστυχώς φταίμε όλοι μαζί».

Η σύλληψη του προπονητή του τένις έγινε την περασμένη Πέμπτη στην Αθήνα, μετά τις μηνύσεις που κατέθεσαν οι γονείς των δύο 14χρονων κοριτσιών σε βάρος του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL