Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.2°C24.7°C
3 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
14.8°C19.6°C
3 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.4°C18.0°C
5 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.2°C
4 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C20.9°C
0 BF 43%
Γιάννης Μπουρνούς / Θετικός στον κορωνοϊό ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γιάννης Μπουρνούς / Θετικός στον κορωνοϊό ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Γιάννης Μπουρνούς
(INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Με ανάρτηση του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook το βράδυ της Δευτέρας ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Μπουρνούς γνωστοποίησε πως τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος του βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

«Τόσο εγώ, όσο και η σύζυγός μου, είμαστε εμβολιασμένοι από τον Ιούνιο και γι’ αυτό το λόγο είμαστε αισιόδοξοι, ότι, ακολουθώντας τις συμβουλές των γιατρών, θα ξεπεράσουμε αυτή την περιπέτεια με ασφάλεια και το γρηγορότερο δυνατό» τονίζει ο Γιάννης Μπουρνούς. 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρίσκει δε την ευκαιρία να στείλει ένα μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού. «Αυτή τη στιγμή και περνώντας αυτή τη δοκιμασία, δεν θέλουμε καν να σκεφτούμε τι θα μπορούσε να είχε συμβεί, αν δεν είχαμε εμβολιαστεί κι αν η μικρή μας δεν είχε αποκτήσει αντισώματα μέσω του θηλασμού. Αν κάποιοι που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, αμφιταλαντεύεστε ακόμη, μην διστάσετε και μην καθυστερήσετε άλλο. Μιλήστε με κάποιον ειδικό γιατρό που εσείς εμπιστεύεστε και κάντε το εμβόλιο της επιλογής σας. Δεν αξίζει να ρισκάρουμε, μέχρις ότου να προστεθούν στο οπλοστάσιό μας οι φαρμακευτικές αγωγές που ήδη βρίσκονται σε προχωρημένα στάδια έρευνας. Μόνο έτσι μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο της βαριάς νόσησης και των πιο βαριών επιπλοκών του COVID-19» υπογραμμίζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL