Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
17.6°C21.2°C
1 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.3°C18.5°C
1 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.9°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
1 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 76%
Ρέθυμνο / Μπερδεύτηκαν και πήγαν να πάρουν λάθος παιδί από την παιδική χαρά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρέθυμνο / Μπερδεύτηκαν και πήγαν να πάρουν λάθος παιδί από την παιδική χαρά

EUROKINISSI

Αναστάτωση σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε πάρκο με παιδική χαρά του Ρεθύμνου που βρίσκεται κοντά σε σχολείο της πόλης, όταν μια μητέρα είδε δυο άγνωστες γυναίκες να προσπαθούν να πάρουν μαζί τους το 5χρονο παιδί της που έπαιζε.

Η μητέρα που είχε παραλάβει λίγη ώρα νωρίτερα το παιδί από το ολοήμερο σχολείο σταμάτησαν για να παίξει ο μικρός στην παιδική χαρά. Ενώ ήταν καθισμένη σε κοντινή απόσταση προσέχοντας το παιδί που έπαιζε, είδε τις δυο άγνωστες γυναίκες να το πλησιάζουν και να του ζητούν να τις ακολουθήσει λέγοντας του ότι τις έστειλε η η μαμά του να τον πάρουν από το σχολείο γιατί εκείνη δεν μπορούσε.

Σε πανικό η μητέρα του 5χρονου, όπως μεταδίδουν τα Ρεθυμνιώτικα Νέα, έτρεξε ρώτησε τις άγνωστες τι ακριβώς κάνουν και γιατί προσπαθούν να απαγάγουν το παιδί της. Με την βοήθεια άλλων μητέρων που ήταν στο πάρκο να κρατήσει τις άγνωστες στο σημείο μέχρι να φτάσει η Αστυνομία που είχε κληθεί και έφτασε στο σημείο.

Οι δυο άγνωστες γυναίκες προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου, όπου μετέβη και η μητέρα του 5χρονου αγοριού ενώ κλήθηκε και η δασκάλα του μικρού προκειμένου να καταθέσει.

Από τις καταθέσεις και την διερεύνηση των τοπικών αστυνομικών αρχών, προέκυψε ότι οι 2 άγνωστες γυναίκες όντως προσπάθησαν να πάρουν τον 5χρονο αλλά από λάθος. Μια γνωστή τους μητέρα τις παρακάλεσε να πάνε στο σχολείο να πάρουν το δικό της παιδί λόγω δικού της κωλύματος. Ωστόσο οι δυο γυναίκες δεν γνώριζαν το παιδί.

Πήγαν στο σχολείο, τα παιδιά είχαν ήδη σχολάσει και δεν βρήκαν κανένα παιδί να περιμένει. Είδαν όμως στο διπλανό πάρκο ένα αγοράκι να παίζει και σκέφτηκαν πως είναι το παιδάκι της γνωστής τους, οπότε θεώρησαν χωρίς πολλά πολλά πως έπρεπε να το πάρουν μαζί τους!

Αστυνομική πηγή ανέφερε πως πρόκειται για παρεξήγηση που ύστερα από 4-5 ώρες λύθηκε με την έρευνα και την διακρίβωση των γεγονότων που έκαναν οι αστυνομικοί.

Ωστόσο η οικογένεια του 5χρονου και ιδίως η μητέρα του είναι σοκαρισμένη καθώς ότι είδε μπροστά της άγνωστα άτομα να προσπαθούν να «απαγάγουν» το παιδί της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL