Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.2°C
2 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.2°C18.8°C
2 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.0°C18.8°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.1°C18.2°C
3 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.9°C17.3°C
3 BF 48%
Γιώργος Παυλάκης / Κόλαφος κατά της κυβέρνησης για την κατάργηση των τοπικών lockdown
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γιώργος Παυλάκης / Κόλαφος κατά της κυβέρνησης για την κατάργηση των τοπικών lockdown

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ

Το νέο επικίνδυνο αφήγημα της κυβέρνησης που ούτε λίγο ούτε πολύ με επικοινωνιακούς όρους και για μικροκομματικά συμφέροντα, θέλει να πείσει ότι η πανδημία του κορωνοϊού τελειώνει, σφυροκόπησε ο Γιώργος Παυλάκης.

Ο γιατρός ερευνητής από τις ΗΠΑ, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση της κυβέρνησης να αποσύρει από τη φαρέτρα των μέτρων κατά του κορωνοϊού τα τοπικά lockdown στις περιοχές που μπαίνουν στο «κόκκινο» του επιδημιολογικού κινδύνου.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Γιώργος Παυλάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ ««Το να διακηρύσσεις ότι δεν θα γίνουν lockdown είναι μονομερής αποκλεισμός, να μην επαναλαμβάνουμε λάθη του παρελθόντος και μετά ζητάμε συγγνώμη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όσον αφορά στο πράσινο φως που δόθηκε και από το Σάββατο 9 Οκτωβρίου θα επιτρέπονται στους χώρους εστίασης, όπως εστιατόρια και μπαρ, που μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι να έχουν μουσική και οι θαμώνες να είναι όρθιοι, ο ερευνητής γιατρός από τις ΗΠΑ, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου: «φοβάμαι ότι με το επίπεδο επιτήρησης που υπάρχει στα κέντρα διασκέδασης αν παραμείνουν ανοιχτά όλη νύχτα θα επικρατήσει αλαλούμ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL