Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
Μάκης Βορίδης / Πράσινο φως στις παρελάσεις παρά τις προειδοποιήσεις των επιστημόνων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μάκης Βορίδης / Πράσινο φως στις παρελάσεις παρά τις προειδοποιήσεις των επιστημόνων

στρατιωτική παρέλαση Θεσσαλονίκη
(EUROKINISSI/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ)

Κλείνει για άλλη μια φορά η κυβέρνηση τα αυτιά της στις προειδοποιήσεις των ειδικών, που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη Βόρεια Ελλάδα. Έτσι, ενώ η Θεσσαλονίκη είναι σε μίνι lockdown ο Μάκης Βορίδης ανακοίνωσε ότι θα διεξαχθεί κανονικά η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υπουργός Εσωτερικών ξεκαθάρισε ότι οι εορτασμοί για τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου στις 26 Οκτωβρίου – που πέρυσι εκτόξευσαν τα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη – όπως και της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν κανονικά και μάλιστα θα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι πολίτες, εμβολιασμένοι και μη.

Όπως είπε ο Μ. Βορίδης, αυτή τη στιγμή έχουμε άνοιγμα των περισσότερων δραστηριοτήτων, με τήρηση μέτρων. Έχουμε καθημερινά συγχρωτισμούς από διαδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες, υποστήριξε.  «Δεν είναι δυνατόν να πούμε ότι μόνο την παρέλαση δεν θα κάνουμε» τόνισε.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, σύντομα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις. Πάντως, ισχυρίστηκε ότι θα υπάρξει τήρηση των μέτρων, αν και περιορίστηκε να προχωρήσει μόνο σε «ισχυρή παρότρυνση» για χρήση μάσκας
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL