Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
10.9°C16.2°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.7°C13.3°C
2 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.6°C16.5°C
3 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C12.3°C
0 BF 87%
Βασίλης Λεβέντης / Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του - Δεν ήταν αντιεμβολιαστής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βασίλης Λεβέντης / Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του - Δεν ήταν αντιεμβολιαστής

Βασίλης Λεβέντης
(EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)

Δύσκολες ώρες περνά ο πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός με κορωνοϊό.

Στο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε την χθες αναφέρεται πως η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη.

Ο γιος του Β. Λεβέντη, Μάριος Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του στο Facebook έκανε λόγο για δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένεια του και ευχαρίστησε το κόσμο για τη «στήριξη στην σκληρή και άνιση μάχη που δίνει ο πατέρας του».

Ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος, μίλησε χτες στο MEGA για τη μάχη ζωής που δίνει ο βετεράνος πολιτικός του Κέντρου.

«Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μεγάλη, κρίσιμη μάχη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες είναι δύσκολες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει, γιατί είναι μαχητής. Δίνεται μάχη να σταθεροποιηθεί η πορεία του» τόνισε ο Γ. Μπουλμπασάκος.

Ο ίδιος είχε διαγνωστεί με τον ιό πριν από δέκα περίπου μέρες και είχε λάβει οδηγίες για κατ’οίκον νοσηλεία. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διασωλήνωσή του.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, Δημοσθένης Δανέλλας, μίλησε στην τηλεόραση του OPEN και τόνισε πως η κατάσταση της υγείας του είναι «κρίσιμη αλλά σταθερή».

O ίδιος, σημείωσε πως ο Βασίλης Λεβέντης «δεν είχε κάνει τον εμβόλιο ήταν θέμα χρόνου μέχρι να επιλέξει». Όπως είπε δεν ήταν κατά του εμβολίου, ενώ είχε προχωρήσει πολλές φορές σε δηλώσεις υπέρ του εμβολιασμού.

 

Σύμφωνα με το χθεσινό ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Ευαγγελισμός: «Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε. Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL