Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
14.2°C20.1°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
15.3°C19.9°C
1 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
14.3°C17.7°C
1 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.8°C17.2°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.5°C18.5°C
0 BF 63%
Πέτρος Φιλιππίδης / Αιφνιδιαστική παραίτηση Σοφού, ανέλαβε την υπεράσπισή του ο Δημητρακόπουλος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πέτρος Φιλιππίδης / Αιφνιδιαστική παραίτηση Σοφού, ανέλαβε την υπεράσπισή του ο Δημητρακόπουλος

Ο Πέτρος Φιλιππίδης οδηγείται στις φυλακές Τρίπολης
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)

Με μία λιτή δήλωση ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη ανακοίνωσε ότι δεν τον εκπροσωπεί πια. O δικηγόρος Θέμης Σοφός, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια χειριζόταν τις νομικές υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη, ανακοίνωσε ότι δεν τον εκπροσωπεί πια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν εκπροσωπώ πλέον τον Πέτρο Φιλιππίδη» ήταν το μόνο που δήλωσε ο Θέμης Σοφός στο Dikastikoreportaz.gr. Δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη που αντιμετωπίζει κατηγορίες για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, ανέλαβε ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο γνωστός δικηγόρος εμφανίστηκε σε εκπομπή στον ΑΝΤ1 και μίλησε ως πληρεξούσιος δικηγόρος του προφυλακισμένου ηθοποιού. Την ανακοίνωση ότι  ότι εκπροσωπεί τον Πέτρο Φιλιππίδη μαζί με την Κική Πακιρτζίδου, έκανε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης που έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες σε βάρος του βρίσκεται στη φυλακή στην Τρίπολη.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «ο Πέτρος Φιλιππίδης που λέγεται ότι σκοπεύει να κάνει μηνύσεις και αγωγές σε ηθοποιούς, στην κ. Παπαχαραλάμπους, στην κ. Δροσάκη και στην κ. Αναστασοπούλου λέω αυτή τη στιγμή δημόσια πως δεν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο. Το λέω ρητά και κατηγορηματικά ώστε να πάψουν να τροφοδοτούν τη δημοσιότητα με ψευδείς ειδήσεις».

Όπως είπε ο Μ. Δημητρακόπουλος έχει επισκεφθεί τον Πέτρο Φιλιππίδη στη φυλακή και η ψυχολογική κατάστασή του δεν είναι καλή.

«Δε θα στενοχωρηθούμε κιόλας για τον κ. Φιλιππίδη. Για να είναι εκεί, υπάρχει λόγος. Η ψυχολογική του κατάσταση δε με αφορά» είπε η Φαίη Σκορδά, με το δικηγόρο να απαντά πως «είναι στιγμή της δικαιοσύνης. Έχουμε νομικό πολιτισμό στην Ελλάδα. Υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Πρέπει να καταδικαστεί κάποιος, να το πει η Δικαιοσύνη ότι είναι βιαστής. Μετά από τότε μπορεί ο καθένας να τον πει βιαστή».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL