Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.8°C26.6°C
3 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.2°C25.3°C
2 BF 35%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
19.4°C22.1°C
3 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.5°C24.7°C
5 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.3°C23.9°C
1 BF 33%
Επίθεση με βιτριόλι / Εξαίρεση των γυναικών ενόρκων από τον δικηγόρο της κατηγορούμενης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επίθεση με βιτριόλι / Εξαίρεση των γυναικών ενόρκων από τον δικηγόρο της κατηγορούμενης

Επίθεση βιτριόλι δικαστήριο
EUROKINISS/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Στην εξαίρεση των τριών γυναικών που κληρώθηκαν ως ένορκοι στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, προχώρησε ο συνήγορος της κατηγορούμενης, Σάκη Κεχαγιόγλου, όπως είχε δικαίωμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής η επιλογή αυτή κάνει «πολύ κακή εντύπωση» ενώ έκανε λόγο και για ενδεχόμενο ύπαρξης δύο συνεργών στην υπόθεση.

«Δεν θεωρώ ότι οι γυναίκες είναι υποδεέστερες. Ας κρίνει η κοινωνία την εξαίρεση των γυναικών ενόρκων» δήλωσε ο Ν. Αλεξανδρής αναφορικά με την επιλογή της υπεράσπισης και πρόσθεσε ότι «είμαι σχεδόν βέβαιος πως υπάρχουν δύο συνεργοί, ωστόσο το σημαντικό είναι να αποδειχθεί η συμμετοχή τους στην υπόθεση ώστε να κινηθούν και οι νομικές διαδικασίες».

Ο ίδιος επεσήμανε αναφορικά με την Ιωάννα Παλιοσπύρου ότι «το κορίτσι αυτό έχει απίστευτη δύναμη. Ας μην ξεχνάμε πως απαιτείται απόλυτη ψυχική ηρεμία για να αποκατασταθούν αυτές οι πληγές στο σώμα της. Ήταν αποφασισμένη να εμφανιστεί στη δίκη και αυτό περίμενε να κάνει και η γυναίκα που της επιτέθηκε με το καυστικό υγρό».

Σημειώνεται ότι η κατηγορούμενη θα ζητήσει μετατροπή της κατηγορίας. «Εξέφρασα την άποψη ότι είναι λανθασμένη η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και θα πρέπει να τη μετατρέψει το δικαστήριο σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, όπως ορίζει η νομολογία. Ελπίζω να επικρατήσει η νομιμότητα και όχι η σκοπιμότητα», σημείωσε ο συνήγορος Σάκης Κεχαγιόγλου.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η κατηγορούμενη δεν παρέστη στο δικαστήριο, ενώ η δίκη θα συνεχιστεί στις 30 Σεπτεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL