Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.2°C24.7°C
3 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
14.8°C19.6°C
3 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.4°C18.0°C
5 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.2°C
4 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C20.9°C
0 BF 43%
Επίθεση με βιτριόλι / Ο Γολγοθάς και το σθένος της Ιωάννας που είδε τη ζωή της να αλλάζει σε δευτερόλεπτα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επίθεση με βιτριόλι / Ο Γολγοθάς και το σθένος της Ιωάννας που είδε τη ζωή της να αλλάζει σε δευτερόλεπτα

ΙΩΑΝΝΑ ΒΙΤΡΙΟΛΙ
INTIME/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Με ειδική μάσκα, γάντια, καπέλο μα κυρίως με δύναμη και σθένος, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η 37χρονη που είδε τη ζωή της να αλλάζει για πάντα μέσα σε δευτερόλεπτα, εμφανίστηκε στη δικαστική αίθουσα κατά την εναρκτήρια συνεδρίαση της πολύκροτης δίκης.

Μια απόφαση καθόλου εύκολη λόγω της κατάστασης της υγείας της, σωματικής και ψυχικής, όπως η ίδια η Ιωάννα είχε πει σε προηγούμενες δηλώσεις της επισημαίνοντας, πάντως, πως όσο δύσκολο κι αν της είναι θέλει να σταθεί απέναντι στην κατηγορουμένη Ε.Κ.: «Θέλω να σταθώ απέναντι της, να με κοιτάξει στα μάτια όπως την στιγμή που μου έριξε το βιτριόλι και να μου εξηγήσει τι της έκανα».

ΙΩΑΝΝΑ ΒΙΤΡΙΟΛΙ
(EUROKINISS/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής σε εννέα μεγάλα χειρουργεία ενώ θα ακολουθήσουν δεκάδες αφού οι βλάβες που της προκάλεσε η επίθεση με βιτριόλι είναι πάρα πολύ μεγάλες.

«Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό;» όπως χαρακτηριστικά έγραψε σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram ποστάροντας μια πολύ σκληρή φωτογραφία από το πρώτο χειρουργείο στο οποίο είχε υποβληθεί.

«Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… δεν αντιλαμβάνονται… πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία.
Είναι μόνο μια ένδειξη… από το πρώτο μου χειρουργείο.
Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό;», έγραψε στο Instagram με αφορμή την έναρξη της πολύκροτης δίκης.

Η Ιωάννα σε παλαιότερες δηλώσεις της είχε περιγράψει τον γολγοθά που βιώνει. «Έχω ένα πολύ μεγάλο ανελαστικό μόσχευμα που δε μου επιτρέπει να κρατώ το κεφάλι όρθιο, ψηλά ή να στρίβω δεξιά. Και βέβαια στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και όσες αισθητικές επεμβάσεις χρειαστούν. 

Μπορώ να βγω από το σπίτι υπό προϋποθέσεις αλλά η μάσκα περιορίζει πολύ τις κινήσεις μου. Πρέπει να αποφεύγω συνεχώς τον ήλιο και φυσικά η εικόνα μου τραβά συνεχώς τα βλέμματα του κόσμου» είχε πει.

ΙΩΑΝΝΑ ΒΙΤΡΙΟΛΙ
(EUROKINISS/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Σε συνέντευξή της η Μαρία Καλοφώνου διευθύντρια της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων του Θριασίου Νοσοκομείου, είχε αναφερθεί στα εννέα χειρουργεία στα οποία έχει μέχρι στιγμής υποβληθεί η Ιωάννα επισημαίνοντας ότι οι γιατροί δεν μπορούν να πουν ακόμα σε ποιο βαθμό έχει αποκατασταθεί η όψη της νεαρής γυναίκας.

«Θα έχει για πάντα και το ξέρει από την πρώτη στιγμή ένα δέρμα διαφορετικό, μη φυσιολογικό. Θα έχει σημάδια για πάντα. Αυτό που προσπαθούμε είναι όσο το δυνατό να το κάνουμε να μοιάζει με το φυσιολογικό. Το δέρμα δυστυχώς είναι ένας ιστός που αν καταστραφεί ολόκληρος δεν αντικαθίσταται» υπογράμμισε η διευθύντρια της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων του Θριασίου Νοσοκομείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL